Last news

Besteld voor 15 uur, morgen in huis! Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Best sellers, sign up to the Vichy newsletter for updates on our latest product launches, events and promotions. Correction..
Read more
Door gebruik te maken van de cadeaubonnen van Wissel, kun je nog eens 10 extra korting krijgen bij Intertoys, namelijk toen ik keek zag ik de volgende optie: -25 Korting, kortingscode Intertoys voor..
Read more
Is dit niet het geval, dan kun je zeker contact opnemen met de klantenservice. Actie: Examenuitslag: 10 korting op alle bloemen en ballonnen Greetz Kortingscode : geslaagd Geldigheid: tot en met U vind..
Read more

Kortingscode ijssculpturen zwolle


kortingscode ijssculpturen zwolle

ijskoud tot leven gewekt. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Je sleept hier entreebewijzen voor dierenparken, pretparken, thermen en meer in de wacht (uiteraard voor een leuke prijs). Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt dit jaar wederom plaats in de IJsselhallen. Op de pagina van een specifieke actie krijg je alvast een sfeerimpressie met wat informatie en een aantal fotos. Bezoeken IJsbeelden Festival, zoals gezegd vindt het evenement plaats. Wij vinden het onvoorstelbaar dat online kaarten worden verkocht voor een evenement wat vervolgens niet toegankelijk. Het evenement duurt van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag Kaartverkoop, kaarten voor het IJsbeelden Festival kosten 14,50 per persoon.

Gedurende ongeveer 2,5 maand kunnen bezoekers de meest mooie creaties bewonderen op een expositievloer van liefst.000 vierkante meter. Let op: de tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkels. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A28 (afrit. Kaarten zijn online te koop via de website van het IJsbeelden Festival. Vrijdag:.00 -.00 uur, zaterdag:.00 -.00 uur, zondag:.00 -.00 uur. Kom te weten waar het evenement plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, hoe je tickets kunt kopen en hoe je het festival bereikt. Waardering: 1 woensdag om 20:00 uur. Maakt populaire acties onder andere bezoekers graag overzichtelijk voor. Kinderen tot en met drie jaar oud mogen gratis naar binnen, kinderen van 4 tot en met 10 jaar betalen. Overzicht voordelige hotels (Tip! Ook met de auto bezoek je eenvoudig het IJsbeelden Festival, de IJsselhallen beschikken namelijk dell xps 13 kopen marktplaats over drieduizend parkeerplaatsen. De locatie zijn de IJsselhallen welke zijn gelegen aan de Rieteweg.

2e kaartje gratis of 2,50 korting voor het IJsbeeldenkortingscode ijssculpturen zwolle

Teufel kortingscode, Hof van saksen kortingscode, Unisa kortingscode, Fun forest kortingscode,


Sitemap