Last news

In ons ruime verwarmde binnenzwembad kan het allemaal! Voorbeeld 1: Voorbeeld 2: Moet ik een cadeaubon in én keer besteden? In plaats daarvan staan er nu verkoopmachines op de hal bij de trappen...
Read more
Ook is er een autobaan op een hoogte van circa vijf meter en kunnen de kinderen griezelen in het spookhuis. Mei: dagelijks van.00 -.45 uur. Er is ook veel gelegenheid om te picnicken!..
Read more
In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. 2 Slaapkamers 64m Wi-Fi inbegrepen Standaard Wi-Fi Ingerichte keuken met vaatwasser en een nescafÉ Dolce Gusto Tweede TV in én slaapkamer..
Read more

Kortingscode ijssculpturen zwolle


kortingscode ijssculpturen zwolle

ijskoud tot leven gewekt. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Je sleept hier entreebewijzen voor dierenparken, pretparken, thermen en meer in de wacht (uiteraard voor een leuke prijs). Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt dit jaar wederom plaats in de IJsselhallen. Op de pagina van een specifieke actie krijg je alvast een sfeerimpressie met wat informatie en een aantal fotos. Bezoeken IJsbeelden Festival, zoals gezegd vindt het evenement plaats. Wij vinden het onvoorstelbaar dat online kaarten worden verkocht voor een evenement wat vervolgens niet toegankelijk. Het evenement duurt van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag Kaartverkoop, kaarten voor het IJsbeelden Festival kosten 14,50 per persoon.

Gedurende ongeveer 2,5 maand kunnen bezoekers de meest mooie creaties bewonderen op een expositievloer van liefst.000 vierkante meter. Let op: de tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkels. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A28 (afrit. Kaarten zijn online te koop via de website van het IJsbeelden Festival. Vrijdag:.00 -.00 uur, zaterdag:.00 -.00 uur, zondag:.00 -.00 uur. Kom te weten waar het evenement plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, hoe je tickets kunt kopen en hoe je het festival bereikt. Waardering: 1 woensdag om 20:00 uur. Maakt populaire acties onder andere bezoekers graag overzichtelijk voor. Kinderen tot en met drie jaar oud mogen gratis naar binnen, kinderen van 4 tot en met 10 jaar betalen. Overzicht voordelige hotels (Tip! Ook met de auto bezoek je eenvoudig het IJsbeelden Festival, de IJsselhallen beschikken namelijk dell xps 13 kopen marktplaats over drieduizend parkeerplaatsen. De locatie zijn de IJsselhallen welke zijn gelegen aan de Rieteweg.

2e kaartje gratis of 2,50 korting voor het IJsbeelden



kortingscode ijssculpturen zwolle

Teufel kortingscode, Hof van saksen kortingscode, Unisa kortingscode, Fun forest kortingscode,


Sitemap