Last news

Hiermee reist u al vanaf 34,50 met de NS Groepstickets in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Houd er ook rekening mee dat er in het weekend vaak gewerkt wordt..
Read more
Datum van bezoek: januari 2019 3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. We hebben ook een avond live. Viel een beetje tegen, we konden 1 avond kiezen uit een menu van de chef...
Read more
Wil of kun je de cursus niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? De kwaliteitsgarantie van de LOI, bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan..
Read more

D-reizen kortingsbon


d-reizen kortingsbon

wordt aangeboden, het verschil in prijs eenmalig kan worden teruggevraagd (hierna. De prijzen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven of overgedragen aan een derde persoon; ze zijn niet omruilbaar in specin. Kassakorting Stedentrips januari e Kassakorting (hier verder te noemen de Kortingen) geldt op door TUI georganiseerde stedentrip pakketreizen inclusief vlucht naar Rome, Wenen, Porto, Praag en Barcelona. De Actie geldt voor vertrek in de periode 1 november 2018 tot en met De Actie geldt op door TUI georganiseerde Stedentrip pakketreizen naar Parijs, Krakau en Florence. De Actie voor Berlijn bestaat uit een gratis 24-uurs Hop-On Hop-Off.w.v. Het Stad van de Maand onderdeel Gratis parkeren met Quick kortingscode stuntpakker Parking, is geldig voor boekingen gemaakt in de periode tot en met Het Stad van de Maand onderdeel Gratis parkeren met Quick Parking, geldt voor vertrek in de periode tot en met De promotiecode. Er kan door TUI geen oplossing geboden worden. De promotiecode moet binnen eerder genoemde vertrekperiode worden ingewisseld bij Quick Parking. De geselecteerde stedentripbestemmingen zijn; Barcelona, Rome, New York, Lissabon, Praag, Berlijn, Wenen, Valencia, Boedapest en Londen. Of en in hoeverre het door de hoofdboeker geleverde Bewijs toereikend wordt geacht, is ter uitsluitende beoordeling van TUI. In alle situaties waarin deze Actievoorwaarden zal een besluit worden genomen door TUI.

Retronintendokopen kortingsbon
Containermaat kortingsbon
Tequilas paardenshop kortingsbon
Kasteel hoensbroek kortingsbonnen

Het maandelijkse extra voordeel voor Antwerpen bestaat uit een gratis entree Antwerpen Stadbrouwerij De Koninck.w.v. Specifieke persoonsgebonden promoties en/of acties van een andere reisorganisator (werknemerskorting, korting via clubs, persoonlijke kortingen of bijkomende publicaties (vaak eenmalige (online) promoties, flyers, ) komen niet in aanmerking. Voor de prijsvergelijking geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend De bestemming, accommodatie (waaronder kamertype verzorging, vertrek en aankomst luchthaven en eventuele transfer. TUI is afhankelijk van de beschikbaarheid van de kookworkshop gegeven in de geboekte TUI Blue accommodatie. Terugbetaling kan enkel worden aangevraagd binnen 24 uur na het opmaken van het Bewijs. Andere toeristische diensten die niet wezenlijk deel uitmaken van een reisdienst in de zin van de onderdelen i, ii of iii hiervoor; Gekoppeld Reisarrangement : ten minste twee verschillende soorten Reisdiensten die voor dezelfde reis of vakantie worden afgenomen, die geen Pakketreis vormen en waarvoor. TUI kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun opgegeven identiteit. Als er in het aanbod sprake is van gratis nachten, is de laagsteprijsgarantie enkel van toepassing als die ook bij het aanbod van TUI op gelijke wijze van toepassing is/zou zijn. 649,-) winnen voor twee personen naar Girona (hierna: De Prijs). Voor zover momenteel bekend is Slagharen geopend tot Er bestaat de mogelijkheid dat Slagharen om welke reden dan ook eerder of later sluit. De kostprijs van eventueel bijgeboekte diensten van TUI moeten in mindering genomen worden.

Wanneer de boeking plaatsvindt binnen 3 werkdagen voor vertrek, is het niet meer mogelijk om de boeker een unieke reserveringscode te bezorgen. De TUI Garanties gelden niet op volgende stedenreizen in combinatie met een KLM Werelddeal vliegticket: New York en Krakau. De Voucher geldt uitsluitend indien de boeking is gemaakt conform de voorwaarden beschreven in deze Actievoorwaarden.

Plaatprinten kortingsbon
Muziekwinkel tiel kortingsbonnen
Kuipers nautic kortingsbon


Sitemap