Last news

Ontvang exclusieve Snipes korting met je Shopkorting account. Het is dan ook niet raar dat heel veel grote en minder grote merken zich al te graag aan hebben gesloten bij Expert! Ook de..
Read more
Gemakkelijker kan het niet! Tips en Tricks e-Kortingscode, bespaar met ons ledencollectief, meer dan 265.000 mensen in Nederland zijn lid van e-Kortingscode. Je ontvangt nu een nieuwe! I work with dying people (and..
Read more
Hiermee ontvang je dan extra korting op een bepaald artikel of een artikel dat behoort tot een bepaalde productgroep. Let op: Tijdens je aankoop betaal je de winkelprijs minus de eventuele kortingen van..
Read more

Bakkerijmuseum medemblik korting


bakkerijmuseum medemblik korting

kortingen in jouw mailbox! Het Bakkerijmuseum heeft allerhande machines, hulpmiddelen en attributen in huis die laten zien hoe de bakkers in de vorige eeuw werkten en die je zelf uit mag proberen. 20 korting op al je tickets bij Tickets ยป. Heerlijke geuren komen je al tegemoet zodra de deur van Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij opengaat. Het water loopt je in de mond! Het museum is prima jack jones kortingscode te combineren met een ritje in de museumstoomtrein, die rijdt tussen Hoorn en Medemblik. Ze vermaken zich hier prima en het resultaat is ook nog eens om te watertanden. Mmm, kun jij al dat lekkers weerstaan?

Chocolade, cacao, brood, suiker, sinterklaas) 27,50 De muziekwinkel tiel kortingsbonnen Museumkaart is niet geldig.c.m. Je allemaal dezelfde koekjes uit een lap deeg snijdt. Sluit je gratis aan en ontdek Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij voor een onverslaanbare prijs. Begeleiding kinderfeestje 5,00, schoolgroepen basisonderwijs (ook begeleiding) 4,50, schoolgroepen voortgezet onderwijs (ook begeleiding) 5,00, limonade voor schoolreisjes 0,25, koffie met koek arrangement (supplement op entreeprijs) 3,00, chocolade arrangement bonbons maken.50, diverse workshops (o.a. Rerveren is niet nodig! Dagelijks, dagelijks, wekelijks, sluit je gratis aan en ontdek Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij voor een onverslaanbare prijs. In De Oude Bakkerij kun je daarnaast van alles zelf doen. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen). Arrangementen, zanger Jeroen Schilder is ook gecharmeerd van De Oude Bakkerij: Proeven en bakken in Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 7,00.p. Hoeft ook niet gelukkig! Zin om een lekkere en interessante workshop te volgen over een bijna vergeten bakkerstechniek, namelijk cacao schilderen? Er zijn diverse arrangementen te boeken en ook kinderfeestjes zijn mogelijk.


Sitemap