Last news

Gelukkig wel genoeg tijd om een mooi kerstdiner op tafel te zetten, heb jij het kerstmenu al af? De AH Kerstbox kost dus 75 euro voor 4 personen, wat neerkomt op 18,75 euro..
Read more
De kortingsbon kan eenmalig gebruikt worden en is alleen geldig bij inlevering van de kortingsbon bij de kassa. Wanneer er prijsafwijkingen ten opzichte van de concurrent worden geconstateerd, streeft Prénatal ernaar deze..
Read more
Toegevoegd op verlopen op Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang kortingscodes in je mailbox! Bezoek de winkel en pak je korting Geldig t/m november 2018 Ontvang. By browsing this website or..
Read more

Thermae son openingstijden


thermae son openingstijden

een kinderopvang, een sportclub, een zwembad en een, brasserie met zalen. Zoals alle hoogwaardige sauna- en wellnesscomplexen, heeft Spa Wellness Lomm ook diverse ontspannende baden op het terrein. Kort bezoek (tot max 2,5 uur. Club, groots in gezelligheid. Zo kun je een wat koelere sauna bezoeken als je rustig wil beginnen, maar kun je aan het einde van de dag ook in hete saunas van 90 graden plaatsnemen. Kinderen tot 12 jaar (behalve op badkleding mag dag. Denk hierbij aan een warm binnenbad, maar ook aan een iets minder warm natuurbad in de buitenlucht. Wat is die heerlijk zeg. Golfschool, beginnen met golf betekent ontdekken en ervaren. Enkele voorbeelden van behandelingen die je bij Spa Wellness Lomm kunt nemen, kortingscode la bourse zijn de lichaamsscrub, de zouttherapie (ook wel Halotherapie genoemd de basic facial behandeling, de luxe facial behandeling, de ontspanningsmassage, de sportmassage en de hamam behandeling.

Werken bij Thermae Son? Regelmatig zijn Thermae Son en Brasserie Net even anders op zoek naar nieuwe, enthousiaste en vakkundige mensen. Daarnaast dienen onze medewerkers gemotiveerd en gastvrij te zijn.

Proef, voel en zie de natuur. Ervaren saunabezoekers kunnen aan de opgietingen deelnemen om de ultieme sauna ervaring te ervaren, terwijl de minder ervaren saunabezoekers meer dan voldoende andere saunacabines hebben om te bezoeken. Spa Wellness Lomm heeft zes verschillende soorten saunas, waaronder de rozensauna, de infraroodsauna, de loungesauna en de kleurensauna. De baan, golfclub Son Sportpark "De Gentiaan" Rooijseweg PA Son, privacy statement. Entreeprijzen, sauna entree: 24,50, sauna avondentree (vanaf.00 uur 17,50. Zoals met de prachtige.

Thermae son openingstijden
thermae son openingstijden


Sitemap