Last news

Je gelooft het misschien niet: Goedkope vliegtickets staan soms gewoon in nieuwsbrieven. Een beetje computernerd moet je er wel voor zijn en tijd moet je er ook voor hebben, maar zoveel mogelijk websites..
Read more
Februari 2019 about YOU kortingscode voor 15 korting Pak deze coded1s3 Deze about YOU kortingscode is geldig voor nieuwe klanten bij een bestelling van minimaal. Kies je outfit Ga allereerst naar de website..
Read more
Data'Navigation' van lopen met lopen met. Je vindt de actuele acties en kortingscodes op deze pagina. Bij Ziengs houden wij onze eigen kortingscodes bij. Wanneer je twijfelt of de kortingscode die je in..
Read more

Safari resort beekse bergen ontbijt


safari resort beekse bergen ontbijt

Anne verzekerde me dat het een appeltje eitje. Natuur én avontuur, op pad in Brabant. Bezig met het ophalen van data. Je hoeft het er maar uit te halen en klaar ben. Picknickmand voor de volgende dag, bij de accessoires bevindt zich ook een picknickmand in stijl. Je kan met een aantal luchtbedden al een heel eind uit de voeten natuurlijk.safari resort beekse bergen ontbijt

Er even helemaal tussenuit.
Ga op safari in het Safaripark, ontspan in Maji Springs of doe juist even helemaal niets.
Bekijk op m het laatste nieuws uit Tilburg en omliggende regio's.

Bij het Woodland thema zitten schapenvellen, koeienvellen, een korting domino's veghel hertje en een eland voor aan de muur (allemaal nep uiteraard). Ik werd zelf al helemaal vrolijk van het idee en tijdens het opbouwen werd dit alleen nog maar meer. Maar door het tafelkleed en de bijpassende bordjes en bekers werd ook de eettafel onderdeel van het thema. En daar heeft ze gelijk. Op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip wordt er een volledig pakket bezorgd door Anne zelf, een van de eigenaressen van deze website.

safari resort beekse bergen ontbijt


Sitemap