Last news

Februari 2019 Smartphoto kortingscode: 40 korting op kalenders en agenda's Pak deze codecd6b Februari 2019 Kortingscode smartphoto voor 40 korting op kaarten Pak deze codeei9r Niet geldig op extra opties. Februari 2019 Smartphoto..
Read more
How do I use it? It's possible that your code is invalid, was already used or is not applicable on the product(s) in your cart. 10 extra korting Profiteer van extra korting op..
Read more
Mijn Univé Particulier, mijn Univé Zakelijk, uw zakelijke verzekeringen op een rij. Dit is dezelfde verlaging als bij de marktleider Achmea. Meer Zorgverzekeringen vergelijken Meer verzekering acties, cookies helpen ons om service aan..
Read more

Ov kaart 65 korting


ov kaart 65 korting

koffie of thee met iets lekkers. Wanneer u 60 jaar of ouder bent heeft u recht op 40 voordeeluren korting en keuzedagen. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65 -plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken. Dan geniet u ook in de spits van 34 korting! Kan je een gratis, oV -chipkaart krijgen? Zo komen in Rotterdam en Den Haag bezitters van een stadspas in aanmerking voor een gereduceerd of gratis museumbezoek. Alle andere dagen mogen 65 -plussers voor 29 euro naar binnen.

Anders krijg je de korting niet. Als je het product al op je kaart hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Kinderen, 65-plus en groepen Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke. OV-chipkaart op saldo reist.

Korting restaurant groningen, Kortingsbon the coloured house jomtien, Kortingsbon megapret,

Dit zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen. Soms zijn er echter wel acties, waarmee je aan een tijdelijke gratis, oV -chipkaart kunt komen. De Efteling kent een vergelijkbare korting, die al geldt voor 60-plussers. Bekijk bericht Als je houdt van verse groente en bovendien. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. OV -chipkaart, bijvoorbeeld met het Uitgestudeerd aanbod van de NS, dat geldt voor studenten die net klaar zijn met studeren en geen studenten. Dierenpark Amersfoort heeft daarnaast een speciaal abonnement voor 65 -plussers die zo nu en dan met een kleinkind, oppaskind of buurtkind naar de dierentuin willen. Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht! Ik heb een persoonlijke, oV -chipkaart met reizen op saldo. Bij andere vervoerders reis je niet met korting.


Sitemap