Last news

Bestel je kaartjes via deze link in de voorverkoop voor Libelle-abonnees. Verwacht hier veel bekende gezichten, zelfs onze minister-president is al eens langs geweest! Het salesteam van de Libelle Zomerweek helpt graag bij..
Read more
Waarbeek dag afgesloten worden met een bezoek aan het Pannenkoekenhuis naast het park. Advertentie tot 6,- korting 3500 Hasselt (0 beoordelingen buitengewoon veel binnenpret! Rating is available when the video has been rented...
Read more
Dus, voor jij wat gaat bestellen bij, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! Klik..
Read more

Op korting reizen ov studentenkaart


op korting reizen ov studentenkaart

weekend de hele dag. Een goedkoop treinkaartje nodig? Dagkaart Met de NS dagkaart reist u kris kras door Nederland zonder beperkingen. De keuze week- of weekend kan twee keer per jaar gewijzigd worden, behalve tussen 1 mei en 1 september. De Westminster Abbey bevindt zich zuidelijk van Parliament Square, tegenover de Houses of Parliament op een steenworp afstand van de Big Ben. Vergeet tijdens je bezoek aan de Westminster Abbey vooral niet de spectaculaire Henry VIIs Lady Chapel te bezoeken. Ze krijgen meteen een bericht dat ze hun beurs en kosten van OV-studentenkaart moeten terugbetalen. De kruiden uit de tuin worden gebruikt voor medische doeleinden voor de bewoners van Westminster. Er zijn 2 verschillende reisperiodes mogelijk, waarbinnen de 3 reisdagen dienen te worden gepland.

Op korting reizen ov studentenkaart
op korting reizen ov studentenkaart

Leerlingen van een mbo-opleiding die jonger dan achttien jaar zijn ontvangen geen studiefinanciering, maar de ouder(s) kunnen een tegemoetkoming in de studiekosten aanvragen. Het inkomen hangt ook af van de woonsituatie van de student (thuis- of uitwonend). In december 2018 bestelt u voor 29 (2e klas) een 2-persoons NS dagretour, waarmee u samen een dagje weg kunt. De prestatiebeurs kan voor meerdere opleidingen worden gebruikt. Profiteer dan van korting bij NS International.


Sitemap