Last news

Hier vind je de leukste koopjes! . Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Dit extraatje krijgt u ook als u een gezamenlijke spaarrekening heeft. Heb jij al gekeken? Ik meld me..
Read more
Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Oorlogsmuseum Overloon. Kinderen leren in het Noord-Brabantse Overloon op een overzichtelijke manier over de Tweede Wereldoorlog in alle facetten. Op 17 mei is het..
Read more
Onder het kopje 'informatie' vind je een link naar de nieuwe producten. We hebben regelmatig een Bax shop kortingscode beschikbaar. Nu 60 dagen garantie. Februari 2019 AliExpress coupon: bestel met 3 korting..
Read more

Korting fun forest amsterdam


korting fun forest amsterdam

over te steken via de stijgbeugels, suis naar beneden via tokkelbanen, probeer alle bruggen uit. Volwassenen: 23,95, kinderen die alleen gebruik maken van de kinderbanen krijgen 2 euro korting. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Zodat je het bos kan voelen. En dan zijn er nog de twee moeilijke banen voor de echte die-hards. Korting en aanbiedingen Fun Forest Amsterdam. Onderstaande kortingen spotify premium discount student werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Klimpark Fun Forest Amsterdam.

Met negen klimbanen is er voor elke leeftijd een goede baan, ook als je al wat ouder bent en niet zo soepel meer. De kinderen zoeken de bananen in de bomen en halen ze uit de klimbaan naar beneden om de schatkist te openen. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee, want er zijn geen kluisjes.

Fun Forest Amsterdam, een leuk uitje - Anwb Korting voor Klimpark Fun Forest Amsterdam in Amstelveen 20 korting BIJ FUN forest!

Wijnmarkt be kortingscode
Fjallraven kanken kortingscode
Watch 2 day korting
Sonos kortingscode 15

Voor jongere kinderen (4-7 jaar) is er het gratis speelbos. Je gaat de bomen. Jongeren (12 t/m 17 jaar 21,95. Parkeren bij Fun Forest jeans centre kortingscode 2019 Amsterdam is gratis. Klimmen, ziplinen, tokkelen: in dit klimbos leer je in no time wat dat is en hoe je dat doet natuurlijk. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Fun Forest Amsterdam klimpark voor jong en oud. Klimmen duurt 3 uur, dit is inclusief de veiligheidsinstructie. Parkeren, eten en drinken Fun Forest Amsterdam.

Sup staat voor stand up paddling en doe je met een peddel staand op een surfboard. Kinderen zijn dol op het geklauter in de natuur. Geef je verjaardagsfeestje in Fun Forest Amsterdam.


Sitemap