Last news

Zo kun je heel veel voordeel pakken op je boeking en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Ook krijg je als Genius lid soms mooie extras die helemaal gratis zijn..
Read more
Wij plaatsen codes altijd direct bovenaan deze pagina. Nike, met Nike ontvang je standaard extra voordeel. Perfect om bij warmere temperaturen te combineren onder zowel rokken, jurkjes of shorts. Ben je op zoek..
Read more
Zo maakt u een weloverwogen keuze en weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De autosleutel neem je zelf mee op reis, zodat je er zelf toezicht op hebt. Binnenkort op vakantie..
Read more

Actie sauna veluwse bron


actie sauna veluwse bron

Bron heet. Of je gaat eens op bezoek bij het kruidenbad of het zoutbad. Het park heeft veel soorten douches, van warm tot aan koud, van nevel tot aan normaal. Arrangementen, ga voor een compleet verzorgde dag met én van de arrangementen. Ervaringen Veluwse Bron, plan een wellness dagje bij de Veluwse Bron, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Voor meer informatie en voorwaarden ga je naar /veluwse bron Veluwse Bron Viskweekweg 10 8166 KJ Emst. Wat ook prachtig is, is de wildsauna. Sauna faciliteiten, veluwse Bron is een groot en ruim opgezet sauna resort met maar liefst 20 verschillende sauna cabines. Je hebt hier natuurlijk ook de Finse sauna, deze zie je overal wel.

Sauna Acties Aanbiedingen Wellnessresort Veluwse bron Actie (Aanbiedingen Korting Sauna Arrangementen Wellnessresort Veluwse Saunagids Sauna Acties Maand Acties

Treinkaartjes actie jumbo
Kortingsbon sauna sare

Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing. Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, rondleiding door een gastvrouw, gebruik van doucheproducten en scrubzout en deelname aan de opgietsessies. Er zijn twee restaurants waar je a la carte kan dineren, lunchen of genieten van de lunch- of dinerbuffetten. Je kan er terecht voor allerhande beautybehandelingen en health behandelingen die gezondheidsklachten of stress helpen verminderen. Entree vanaf.00 uur, lunchbuffet, gebruik van alle faciliteiten, gebruik van treatments Purifying Charcoal Mask. Daarnaast wordt er in een stoomcabine vaak een geur verspreid, meestal is dit een heerlijk mengsel van verschillende kruiden. Avondspecial Veluwse Bron.50, bekijk en boek. Bekijk en boek, morning special- Veluwse Bron.50, bekijk en boek, ochtendentree Veluwse Bron.50, bekijk en boek Morning Culinair Veluwse Bron.95 Bekijk en boek Kennismaking Treatments.95 Bekijk en boek Dagentree Veluwse Bron.50 Bekijk en boek Veluwse Bron arrangement incl. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. De vele sauna's van de Veluwse Bron zijn zowel binnen als buiten te vinden en worden aangevuld met mooie faciliteiten zoals een stoomgrot, een tropisch strand, scubtempel, een rasulruimte en een hamam. Een dagje wellness zonder dat je na hoeft te denken wat je gaat eten, want alles is al voor je geregeld.


Sitemap