Last news

Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden! Geldig t/m juni 2019, spaar bij..
Read more
Get 34 OFF with 15 active Crazy. Fifa 18 Controls and Buttons for Playstation. ADD, baby Wrap, Jacquard Weave (65 cotton, 35 linen) - shade OF acacia. Kijk hier voor actuele prijzen. Amsterdam..
Read more
Wat is een multifocale bril? Eventueel kun je ook een oogmeting laten doen bij én van de 80 vestigingen die hiervoor zijn ingericht. Doordat er een geleidelijk en onzichtbaar sterkteverloop in het glas..
Read more

Sauna drome korting


sauna drome korting

online je tickets via. Maak gebruik van de saunas, het kruiden- en stoombad. Ook de sauna boot is uniek. Zeker als jullie op zoek zijn naar een gemoedelijk en knus wellness adresje, dan is Sauna Drôme perfect. Zeker als jullie op zoek zijn naar een kleinschalig en knus wellness adresje, dan is Sauna Beauty Oase perfect! Verover het hart van je Valentijn met deze.

Sauna Beauty Oase Nederasselt 8,2. Badkledingdag: Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen. . Duik daarna in het verwarmde binnen- of buitenzwembad. Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. De populairste en beste wellnessresorts in Nederland, het blijft natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak en ervaring. Badkledingdag: Bij wellnessresort Elysium is het elke maandag badkledingdag. Wellnessresort faciliteiten: Kruidenbad, zoutwaterbad, kortingscode vendrig packaging t Buytenbad, voetenbaden, neveldouche, dompelbaden, whirlpools, stoombaden en een oosters badhuis. Waaronder een Finse sauna, een Kelo sauna, een Himalaya Kristal zoutsteencabine en een infraroodsauna. De keuze aan beauty- en massage behandelingen is enorm.

sauna drome korting


Sitemap