Last news

Een Newchic kortingscode, het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Newchic! Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, cheapTickets kortingscode: Ontvang 20 korting op je boeking. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maƟzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu..
Read more
The freshness of the product is assured for up to 12 months from the production date. Upon removal of the holder and the pod from the machine, some water/product drops are coming out..
Read more

Generieke korting fosfaatrechten


generieke korting fosfaatrechten

schouten moet aan de Europese Commissie uitleggen dat de fosfaatproductie in Nederland lager ligt, en dat er op deze manier geen sprake is van staatsteun. Als de forfaitaire norm voor 2018 wordt bijgesteld moeten wij er goed opletten als sector dat er niet alsnog meer vee wordt gehouden, aldus Verstraten. Schouten sluit extra generieke korting niet uit, lTO Nederland en de melkveehouders accepteren een verdere generieke korting van fosfaatrechten niet. Dat heeft staatssecretaris Martijn van Dam woensdag bekendgemaakt. Ook heeft minister Schouten aangegeven dat het aantal fosfaatrechten tijdens de invoering van het fosfaatrechtstelsel onder de 84,9 miljoen kg fosfaat lag (het vastgestelde fosfaatplafond voor de melkveesector). Volgens Jos Verstraten, lid van de vakgroep Melkveehouderij bij LTO Nederland, is het nu aan Schouten om De Europese Commissie te overtuigen dat melkveehouder minder fosfaat produceren dan uit de cijfers van het CBS blijkt. Bereken eenvoudig zelf of u grondgebonden bent of niet.

Knelgevallen, de Knelgevallencommissie adviseert om twee categorien bedrijven aan te wijzen die voor compensatie in aanmerking komen (advies van commissie, 169 kB). Als straks blijkt dat het percentage omlaag kan, zullen we er bovenop zitten. Om meer ruimte te scheppen in het fosfaatrechtenstelsel voor melkveehouders is het een oplossing om een vrijstelling in te voeren voor jongvee. Het probleem met het fosfaatrechtenstelsel, dat vanaf van kracht is gegaan, is dat de forfaitaire norm als basis geldt voor de fosfaatproductie. Geen veiligheidsmarge, van Dam neemt het advies van de knelgevallencommissie over.


Sitemap