Last news

In 2017 organiseerde we een bewegingsreis naar Tsjechi met 180 deelnemers. Zwaar weegt ook, dat, koesterpas heel veel vraagt van enkele vrijwilligers. Ze kregen korting bij deelnemende bedrijven en, het belangrijkste, Koesterpas hield..
Read more
Facebook, twitter, google, pinterest. We gebruiken de restmaterialen van de natuur als grondstof om tot prachtige, handzame wandpanelen. Verloopt op :, geplaatst : 8 maanden geleden. Pak deze korting, geldig t/m juni 2019..
Read more
Met de flexibele online editor of de eenvoudig te gebruiken software kunt u uw fotoboeken gemakkelijk zelf vormgeven. Pak deze codep3sn, geldig t/m februari 2019, met deze Pixum kortingscode ontvang je 15..
Read more

Beverwijk bazaar goud openingstijden


beverwijk bazaar goud openingstijden

liggen ook lager dan die in de winkels. Daarnaast zijn er ook kappers, nagelstylisten, masseurs en schoonheidsspecialistes te vinden, voor de nodige ontspanning. De Beverwijkse Bazaar is alleen op zaterdag, zondag en enkele feestdagen geopend. Een must-have voor foodies! Er is zelfs een boekje geschreven over koken met ingredinten van de bazaar. Ga je voor een broodje döner, een heerlijke Surinaamse roti of een stukje spekkoek? Het is overigens niet nodig om te eten voor je naar De Bazaar gaat: op het horecaplein vind je eettentjes uit alle windstreken. Je ontdekt nieuwe ingredinten en maakt kennis met bijzondere bereidingswijzen. Allemaal mag natuurlijk ook, want de prijzen zijn, zoals het hoort op de markt, erg aangenaam. Woe:09.30-18.00, do: .30-18.00, vr: .30-18.00, za: .30-17.00.

Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Liong Lie; architecten; Beverwijk ; Bazaar; Hannah Anthonysz 2015. Wie over de Boulevard loopt kan Goudsouk niet missen. De eerste gouden paal van Goudsouk werd persoonlijk door directeur George Zapantoulis geslagen.

Elke zaterdag en zondag is De Bazaar in Beverwijk helemaal open. En elke vrijdag is de Food Markt al geopend. Winkels met extra openingstijden.

Moeten we nog even doorgaan? Met meer dan 50 nationaliteiten ontdek je hier altijd iets nieuws. Meld je nu aan voor de kortingscode body en fitshop september 2019 gratis nieuwsbrief en ontvang ook De Bazaar Beverwijk korting! De markt opende haar deuren in september 1980, onder de naam Zwarte Markt. Op De Bazaar in Beverwijk, de grootste overdekte markt van Europa, waan je je een dagje op wereldreis. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Contact/openingstijden, breestraat EH Beverwijk (Naast Schans tel:, e-mail: Openingstijden: Ma: .00-18.00, di: .30-18.00. Lekker eten en drinken, allemaal leuk en aardig, die Nederlandse stampotten en kroketten, maar wat je van ver haalt is vaak nog lekkerder. Ja prima, liever niet. De marktkooplui zijn vrolijk en doen er alles aan om je te helpen.

De, bazaar in, beverwijk
De grootste overdekte markt in Europa!
De, bazaar, openingstijden : elke zaterdag en zondag geopend De, bazaar
Bekijk hier de interactieve plattegrond van De, bazaar in, beverwijk


Sitemap