Last news

Alhoewel de AH treinkaartjes in het verleden goedkoper waren (en mogelijk ook weer in de toekomst is het toch én van de goedkoopste treinacties van dit moment. Deze keer moeten we het doen..
Read more
PgAng/Mercurius wincian ww wenken, knipogen; ON winken; ME wink wincle A wincel wincott (wonnacot, wunnacot) pachthuis wind wind; WA weend; ME wind windan ww winden, waaien windaog windau:g (aegethyrel) piepgat, raam; KA windaog;..
Read more
Open de Spartoo website. Vergeet daarbij niet te shoppen via de Douglas link op deze pagina. Goedkope dvd's en dvd-spelers online kopen en bestellen, voetbalschoenen of sportkleding voor dames en heren. Als je..
Read more

Korting nmbs 60


korting nmbs 60

musea, attractieparken, vakanties, enz. Vergeet ook zeker je lidkaart niet. Kleine hondjes en blindegeleide honden aan de leiband zijn toegelaten * De 60 korting is alleen geldig op de normale toegangsprijs (.p.) en niet in combinatie met andere kortingen. Deze actie is geldig tijdens alle beursdagen, vanaf.30u tot. Volgens hem zijn de reizigersorganisaties positief over het voorstel om met een vroegboeksysteem te werken.

Sluiten, vul voor de reizigers die lid zijn van het Eurostar, Carte Voyageur of ThalysTheCard getrouwheidsprogramma het nummer van de kaart aan. Zoals hierboven beschreven wordt ook hier de korting onmiddellijk op je lidkaart gezet. Afbeelding: Tariefvoorbeelden oude en nieuwe situatie. Bij eerdere kortingsacties in de Benelux gaven NS en nmbs altijd korting vanaf 3 dagen voor vertrek. In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Er zijn zelfs enkele gevallen waarin de vroegboekprijs op weekenddagen hoger uitkomt dan het volle standaardtarief, constateren consumentenorganisaties, waaronder Rover.

Bij last-minute reizen wordt een weekendje weg zelfs tot 70 duurder. Ook een appeltje voor de dorst zetten we best opzij, en nee, niet in een sok onder onze matras.

B-dagtrip ticket 621 (Hobby Creatief Salon Antwerpen 2019) Treintraject retour vanaf alle Belgische treinstations station "Antwerpen Centraal". Kijk ook in het bonnenboekje 2017 dat je als lid kreeg bij welke handelaars je in de regio Leuven-Aarscht-Tienen terecht kan. Wij danken u van harte voor uw medewerking! We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde wandelschoenen korting euro's al snel op! De korting wordt ook hier op je spaarkaart gezet. De vroegboektarieven zijn ook telefonisch te bestellen, er worden dan wel boekingskosten in rekening gebracht. All-in ticket verkrijgbaar tegen voordeeltarief in alle Belgische treinstations. "isOneWay false, heen en terug Enkel Centraal (NL) ( CS, Centraal displayTitle Amsterdam Centraal (Be) ( Bruxelles St Pancras International (Gb) ( Londen Eurostar displayTitle London St Pancras International Nord (Fr) ( Parijs displayTitle Paris Nord Hbf (De) ( Keulen, Koeln, Koln, Cologne displayTitle Köln.

10 korting bij conrad
Albert heijn korting weekendje weg


Sitemap