Last news

Bodyguard Das Musical, schon im Jahr 1992 zog der Film Bodyguard mit Whitney Houston und Kevin Costner in den Hauptrollen die Zuschauer weltweit in seinen Bann. Stage Entertainment Nederland : Het is inmiddels..
Read more
Juni 2019, tot 50 korting in de uitverkoop bij Intertoys. Houd de folder, de nieuwsbrief en uiteraard bespaardeals goed in de gaten! 10 korting op al het speelgoed bij Intertoys Op alles..
Read more
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het plaatsen en gebruiken van cookies. Wij maken gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw ervaring op onze website...
Read more

Korting nmbs 60


korting nmbs 60

musea, attractieparken, vakanties, enz. Vergeet ook zeker je lidkaart niet. Kleine hondjes en blindegeleide honden aan de leiband zijn toegelaten * De 60 korting is alleen geldig op de normale toegangsprijs (.p.) en niet in combinatie met andere kortingen. Deze actie is geldig tijdens alle beursdagen, vanaf.30u tot. Volgens hem zijn de reizigersorganisaties positief over het voorstel om met een vroegboeksysteem te werken.

Sluiten, vul voor de reizigers die lid zijn van het Eurostar, Carte Voyageur of ThalysTheCard getrouwheidsprogramma het nummer van de kaart aan. Zoals hierboven beschreven wordt ook hier de korting onmiddellijk op je lidkaart gezet. Afbeelding: Tariefvoorbeelden oude en nieuwe situatie. Bij eerdere kortingsacties in de Benelux gaven NS en nmbs altijd korting vanaf 3 dagen voor vertrek. In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Er zijn zelfs enkele gevallen waarin de vroegboekprijs op weekenddagen hoger uitkomt dan het volle standaardtarief, constateren consumentenorganisaties, waaronder Rover.

Bij last-minute reizen wordt een weekendje weg zelfs tot 70 duurder. Ook een appeltje voor de dorst zetten we best opzij, en nee, niet in een sok onder onze matras.

B-dagtrip ticket 621 (Hobby Creatief Salon Antwerpen 2019) Treintraject retour vanaf alle Belgische treinstations station "Antwerpen Centraal". Kijk ook in het bonnenboekje 2017 dat je als lid kreeg bij welke handelaars je in de regio Leuven-Aarscht-Tienen terecht kan. Wij danken u van harte voor uw medewerking! We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde wandelschoenen korting euro's al snel op! De korting wordt ook hier op je spaarkaart gezet. De vroegboektarieven zijn ook telefonisch te bestellen, er worden dan wel boekingskosten in rekening gebracht. All-in ticket verkrijgbaar tegen voordeeltarief in alle Belgische treinstations. "isOneWay false, heen en terug Enkel Centraal (NL) ( CS, Centraal displayTitle Amsterdam Centraal (Be) ( Bruxelles St Pancras International (Gb) ( Londen Eurostar displayTitle London St Pancras International Nord (Fr) ( Parijs displayTitle Paris Nord Hbf (De) ( Keulen, Koeln, Koln, Cologne displayTitle Köln.

10 korting bij conrad
Albert heijn korting weekendje weg


Sitemap