Last news

Hiermee kan je heen en terug met de trein, de metro en heb je toegang tot het Autosalon. Kortingsbonnen te maken hebben. Verder kan je je punten ook gebruiken om er goede doelen..
Read more
Houd deze site in de gaten voor actiecodes voor gratis bezorging bij Greetz van bloemen en planten. Greetz, greetz werkt met kortingscodes, bijvoorbeeld ter waarde van 5 of 20 korting. Plus nog..
Read more
Profiteer van Nikon's vermaarde DX-formaat nikkor-objectieven die zijn ontworpen om het grote aantal pixels van de D3300 optimaal te benutten. Daarmee bent u als consument verzekerd van een product dat bestemd is voor..
Read more

Korting studenten ov meereizen


korting studenten ov meereizen

Prijs (1e klas 24, verkoop: t/m 28 februari 2019, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40 te reizen.m.v. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40 korting. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Bestel dan voor 19 een NS dagretour en ontvang tevens een gratis lunch bij Doppio Espresso. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. De korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland.

We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal 50,60 (2e klas) en 85 (1e klas). Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Prijs (2e klas 19,50, verkoop: Tijdelijk, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Inclusief koffie of thee Italiaanse lekkernij.

Zoo antwerpen korting anwb
Premiumbikes kortingscode


Sitemap