Last news

Verder blijft het tegoed van. Zalando-cadeaubon geldig totdat het is opgebruikt - zonder tijdsbeperking. Bestel hier stijlvolle, zalando, cadeaubon. Voor een fijne shopsessie bij. Dit is de grootste online modewinkel van Europa, dus..
Read more
Finding what you're looking for? Funcaps kortingsbonnen, Pme legend kortingsbon, Game mania kortingsbon online tv hu, Megavino kortingsbon, Unsubscribe from EverydayMe, we're sorry but you must be over 16 to create a profile...
Read more
Zo geniet je bijvoorbeeld van 12 euro korting op een jaarabonnement van Plopsa als je de code PlopsaDeals vermeldt. Je schrijft je eerst gratis in op de website. Het pretpark is een uitstekende..
Read more

Korting studenten ov meereizen


korting studenten ov meereizen

Prijs (1e klas 24, verkoop: t/m 28 februari 2019, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40 te reizen.m.v. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40 korting. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Bestel dan voor 19 een NS dagretour en ontvang tevens een gratis lunch bij Doppio Espresso. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. De korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland.

We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal 50,60 (2e klas) en 85 (1e klas). Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Prijs (2e klas 19,50, verkoop: Tijdelijk, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Inclusief koffie of thee Italiaanse lekkernij.

Zoo antwerpen korting anwb
Premiumbikes kortingscode


Sitemap