Last news

Abonnementhouders van Plopsa ontvangen onbeperkt 40 korting op de reguliere toegangsprijs van Winter Efteling en dit in de periode van 7 januari tot en met en van 4 november tot en met 20..
Read more
Bekijk kortingscode 5O9Y7 3, kortingscode, de allerlaatste korting van 3 op de website autogereedschap. Read more, myphotobook korting, wat is een myphotobook kortingscode? Wir verwenden korting kaartjes huishoudbeurs, cookies, um Inhalte zu personalisieren..
Read more
Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Postcode invoeren, kies een Ferdinand bolDelftDen-Haag Gedempte GrachtDen Haag HerengrachtDen Haag Holland..
Read more

Ns korting weekend ov chipkaart


ns korting weekend ov chipkaart

van deze NS dagkaart t/m 4 augustus 2013 vanaf.00 uur en op de zaterdagen en zondagen de gehele dag. Anders wordt het als er een NS dagkaart in de aanbieding. 4 euro instaptarief in het stads- en streekvervoer. Reizen in de kortingperiode bewerken 40 korting op treinreizen en 34 in het stads- en streekvervoer (korting wordt verrekend bij het uitchecken). Overgang eerste klas bewerken Met dit abonnement is het ook mogelijk om eerste klas te reizen. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Voor 14,95 reist u t/m 5 oktober onbeperkt door heel Nederland. Dus maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur en op zaterdag of zondag de hele dag.

Dal Voordeel Abonnementenns korting weekend ov chipkaart

Unive korting jaarbetaling, Gratis ov chipkaart, Ns abonnement 40 korting meereizen,

Treinvervoerders: Alle treinvervoerders, link: www. Dit gold voor alle studenten, of ze nu wel of niet gebruik maakten van het openbaar vervoer. Met het studenten reisproduct op je studenten OV-chipkaart kan je als student gratis reizen doordeweeks of in het weekend. Wanneer u net achter het net gevist heeft en de treinkaartactie al verlopen is kunt u hier nog goedkope treinkaartjes bemachtigen. Dit is inclusief een koffie, cappuccino, thee, koffie verkeerd of een latte machiato. Denk hierbij aan NS dagkaart acties van Blokker, Hema, AH, Kruidvat, Jumbo, Intertoys en C1000. Dit staat op de NS dagkaart zelf anders vermeld maar deze vermelding op de NS dagkaart is niet correct. De basisbeurs van iedere student werd met 60 gulden (27,23) in de maand gekort. 5, regisseur Studenten Reisrecht (RSR) is de rechtspersoon die de digitale administratie van dit reisproduct voert. De dagkaarten zijn per geschrapt. De persoonlijke OV-chipkaart staat op naam geregistreerd en kan abonnementen bevatten.


Sitemap