Last news

Deze heerlijke behandeling wordt aangeboden in een 1-uurs en een 2-uurs variant. Deneyim tarihi: Kasm 2014). Hier kun je heerlijk ontspannen voor iedere maaltijd van de dag terecht. Tevens vindt u er diverse..
Read more
Of je nu op zoek bent naar hoogpolige, laagpolige, moderne of kids tapijten en karpetten, het is de moeite waard om in deze aanbiedingenhoek te kijken, want regelmatig kun je dit soort producten..
Read more
Goedkoop een auto huren is ideaal voor een student. Je moet langer dan 2 jaar je rijbewijs hebben. Coupon Detail Bij Sixt loopt een super voordelige actie. Bezoek website Werkte de code?..
Read more

Korting sporten via werkgever


korting sporten via werkgever

krijg je 7,50 en kan je voor dat gezinslid in hetzelfde kalenderjaar nog 12,50 voor een ander veiligheidsartikel aanvragen. Voor de overige 35 kan je geen tegemoetkoming krijgen. We geven u graag een overzicht van ons aanbod kinderkampen ipad air miles korting landal met met Sofocokorting. Hiervoor gelden onze kortingen niet.

Een regeling via het Nationaal Bedrijfsfitnessplan is een gunstige secundaire arbeidsvoorwaarde voor jou: je sport met gemiddeld 40 korting en jouw organisatie krijgt er zonder verdere investering gezonde, fittere werknemers voor terug.
Cool Earplugs oordoppen bewaardoosje.
Bescherm je oren tijdens sporten, werken, reizen, slapen, zwemmen of harde muziek.

Ook volgend seizoen krijgt u via, sofoco korting op de kinderkampen 2019. We geven u graag een overzicht van ons aanbod kinderkampen met Sofocokorting. Afvallen, meer conditie, meer spieren.

Op het inschrijvingsformulier is een speciaal veld voorzien waarin personeelsleden de personeelskortingscode en functie kunnen invullen. Kleuterkampen en sportkampen cumuleerbaar met de gezinskorting 5 euro korting per kind. Na inschrijven, krijgt u onmiddellijk een factuur in uw mailbox waar de personeelskorting al op verwerkt. Sommige speelweken organiseren wij in opdracht van gemeentes, en verlopen de inschrijvingen én prijsbepaling via de gemeentes zelf. Doet je daarna een inschrijving dan zal je kortingsprijs automatisch verrekend worden. Naast de 'gewone' kracht- en conditietraining biedt het netwerk meer dan genoeg sportieve diversiteit. Precies omdat het facturatieproces geautomatiseerd is, kunnen mislopen korting achteraf niet meer toegekend worden. Kortingscode: De kortingscode voor 2019 is bsof19 10 euro korting per inschrijving. De code die hiervoor gebruikt kan worden. De meeste mensen kiezen een sportschool binnen een straal van 2 kilometer van hun woonadres. Mail: Tel: / Online, vermeld Sofoco Op vertoon van de Sofocolidkaart een korting van 5 / Er moet een mail gestuurd worden alvorens de korting in rekening komt, én vermeld Sofoco bij opmerkingen bij het inschrijven.


Sitemap