Last news

Deze zijn goed af te stemmen op het thema of de bedrijfskleuren. Of je nu veel of weinig post hebt te versturen, bij Enveloppenzaak vind je prec├ęs de envelop die je zoekt. Bel..
Read more
Wil je meer informatie of advies over bijvoorbeeld het wassen van de bekleding? Met onze katoenen voetenzak ligt je kleintje lekker zacht en zijn zweethaartjes verleden tijd! Kies jij voor een vrolijk hoesje..
Read more
So please visit our site frequently to keep abreast of new products and special offers. Elk seizoen droomt het Desigual design team, bestaande uit twintig ontwerpers, van een collectie van meer dan.000 stuks..
Read more

Euromast kaartjes met korting


euromast kaartjes met korting

amusement. Ik moest eerst mijn eigen hoogtevrees zien te overwinnen om dan samen met de kinderen volop te kunnen genieten. Bij de opening door prinses Beatrix in 1960 was de hoogte 112 meter en dit bleef ook zo tot 1970. Lees meer, mEER info over Euromast. Deel deze veiling met je vrienden. Je voucher is je entreebewijs. Het bezoeken van de Euromast was al heel snel heel populair. Een stukje lager, op de originele hoogte van 112 meter is een uitkijkplatform.

euromast kaartjes met korting

Korting warner bros movie world
Korting bus connexxion

Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag. Beschrijving, lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen, deel deze advertentie via: Advertentienummer:. De toren is niet alleen een hoog bouwwerk maar het biedt ook tal van activiteiten. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Inclusief, koffie of thee. Vlotte service fantastisch uitzicht. Mocht je zin hebben in iets extra speciaals dan kun je ook gaan voor een High Wine of een High Tea, wat bij de Euromast natuurlijk letterlijk High is! From Our Editors, euromast werd destijds gebouwd als een Rotterdams landmark naar aanleiding van de Floriade en is momenteel een van de hoogste gebouwen van Nederland. Gebruikersvoorwaarden, je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail. Leuke ervaring.' 'Prachtig uitzicht over wereldstad' - Jan H 21 november 2018 - 'De Euromast is een bijna 60 jaar oude attractie die evenwel nog steeds biedt waarvoor het is gebouwd: een prachtig uitzicht over een wereldstad met een wereldhaven.

Je kunt bijvoorbeeld helemaal naar boven klimmen of juist naar beneden tokkelen of abseilen. Lees meer, deals (7 euromast: entree en meer (2.). Er is gelukkig een lift die je in 30 seconde naar boven brengt. Op een hoogte van 96 meter bevindt zich een brasserie. De Euroscoop is de ronddraaiende glazen lift die een prachtig uitzicht geeft op heel Rotterdam. En met de tram om de hoek ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van de Maasstad. Biedgeschiedenis: Er zijn nog geen bieders Bekijk meer biedingen. Rotterdam (Parkhaven 20, 3016GM).


Sitemap