Last news

Gift Set Section with thousands of incredible deals on opulent sets of her favourite fragrance. MAC PRO membership programme, the MAC Pro Membership programme is a membership programme open to makeup professionals..
Read more
Het aanbod in loungesets en buitenkeukens is groot. Inmiddels is een grote verbouwing achter de rug en kunnen we u in onze nieuwe showroom nog beter helpen. Hier moet je op letten als..
Read more
Echter dit had voor ons geen toegevoegde waarde. En erg leuk om aan buitenlandse gasten te laten zien. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw..
Read more

Purina one kortingsbon


purina one kortingsbon

Akkoord Gereed). Vanaf nu kan je in de winkels betalen via Apple Pay en hoef je weer wat minder dingen op zak te hebben. Apple Pay is nu ook geactiveerd voor betalingen met de gekozen kaart op je Apple Watch. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet. De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op je iPhone. Voor iPhone en Apple Watch: Meld je aan in de Hello bank! De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone. Apple Pay is beschikbaar in Belgi, echter biedt momenteel bijna geen enkele bank ondersteuning voor deze nieuwe dienst aan.

Er verschijnt een overzicht van je bank- en kredietkaarten. App op je iPhone en tik op Meer Instellingen Apple Pay Aan de slag. Lees de algemene voorwaarden en tik op Akkoord Gereed. Stap 2 is om nu de Apple Pay functie te gaan activeren voor jouw Hello bank rekening dit doe je als volgt: Voor iPhone: Meld je aan in de Hello bank! Wij vonden een manier om gratis gebruik te kunnen maken van Apple Pay via Hello Bank en bovendien krijg je er nog eens 50 euro gratis bovenop.


Sitemap