Last news

De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken dit resort een fijne plek om te zijn. Bekijk direct de actie. Sauna's in Nederland, sauna's in Belgi, informatie en Contact. Op zoek..
Read more
Maar je bent. Het interieur en exterieur van de lodges is gebaseerd op authentieke Afrikaanse stammen zoals bijvoorbeeld de Ndebele en Gurunsi stam. Telefoons konden we met de usb-kabel van onze oplader via..
Read more
Why is only the top rack of dishes getting cleaned? In this video Rory demonstrates how to replace all these parts. We asked our customers "what annoys you the most about your dishwasher?"..
Read more

Purina one kortingsbon


purina one kortingsbon

Akkoord Gereed). Vanaf nu kan je in de winkels betalen via Apple Pay en hoef je weer wat minder dingen op zak te hebben. Apple Pay is nu ook geactiveerd voor betalingen met de gekozen kaart op je Apple Watch. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet. De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op je iPhone. Voor iPhone en Apple Watch: Meld je aan in de Hello bank! De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone. Apple Pay is beschikbaar in Belgi, echter biedt momenteel bijna geen enkele bank ondersteuning voor deze nieuwe dienst aan.

Er verschijnt een overzicht van je bank- en kredietkaarten. App op je iPhone en tik op Meer Instellingen Apple Pay Aan de slag. Lees de algemene voorwaarden en tik op Akkoord Gereed. Stap 2 is om nu de Apple Pay functie te gaan activeren voor jouw Hello bank rekening dit doe je als volgt: Voor iPhone: Meld je aan in de Hello bank! Wij vonden een manier om gratis gebruik te kunnen maken van Apple Pay via Hello Bank en bovendien krijg je er nog eens 50 euro gratis bovenop.


Sitemap