Last news

Je lidkaart doet dienst als spaarkaart waarmee je bij verschillende handelaars, activiteiten en instanties directe korting krijgt of een kortingssaldo op je kaart kan opbouwen. Graag tot de volgende activiteit! Viko thea en..
Read more
In het NMM op de voormalige vliegbasis Soesterberg komen verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven. Maritiem Museum Rotterdam, een wereld die je raakt! Via deze unieke link profiteert u..
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Kaartje2go Geldig t/m februari 2019 Kortingscode YourSurprise: pak 2,50 korting Pak deze codeh3lk Geldig t/m februari 2019 14 korting op alles met deze Euroflorist kortingscode Pak deze codexdlk..
Read more

Purina one kortingsbon


purina one kortingsbon

Akkoord Gereed). Vanaf nu kan je in de winkels betalen via Apple Pay en hoef je weer wat minder dingen op zak te hebben. Apple Pay is nu ook geactiveerd voor betalingen met de gekozen kaart op je Apple Watch. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet. De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op je iPhone. Voor iPhone en Apple Watch: Meld je aan in de Hello bank! De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone. Apple Pay is beschikbaar in Belgi, echter biedt momenteel bijna geen enkele bank ondersteuning voor deze nieuwe dienst aan.

Er verschijnt een overzicht van je bank- en kredietkaarten. App op je iPhone en tik op Meer Instellingen Apple Pay Aan de slag. Lees de algemene voorwaarden en tik op Akkoord Gereed. Stap 2 is om nu de Apple Pay functie te gaan activeren voor jouw Hello bank rekening dit doe je als volgt: Voor iPhone: Meld je aan in de Hello bank! Wij vonden een manier om gratis gebruik te kunnen maken van Apple Pay via Hello Bank en bovendien krijg je er nog eens 50 euro gratis bovenop.


Sitemap