Last news

Telefoon:, fax:, website: Categorie: Banken. Banken Ham, omschrijving: kbc bank ham kbc bank verzekering stationsstraat 9 3945 ham tel fax e-mail [email protected] Over deze pagina, deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van. Om..
Read more
Reizen op saldo bij de NS bewerken Bij de Nederlandse Spoorwegen kan pas op saldo gereisd worden wanneer de OV-chipkaart ervoor 'geactiveerd'. Dit is min of meer gebaseerd op de gemiddelde ritprijs. Ze..
Read more
Een actiecode of promotiecode van ibood kan worden gebruikt op twee manieren. Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een speciaal veld, waarin je je code kunt invoeren...
Read more

U ov altijd korting


u ov altijd korting

ontwikkeling van het OV-chipkaartsysteem begon in oktober 2001 met de oprichting van. De bedoeling was dat er in september van dat jaar een go/no go besluit met betrekking tot landelijke invoering zou worden gemaakt, maar dat peilmoment is vele malen verlegd. Op Qliner 396, die per 13 december 2015 is opgeheven gold een tarief van 0,154 (2011 0,162 (2012 0,173 (2013 0,170 (2014 0,134 (2015). Hoelang recht voor hbo of universiteit.

Openbaar vervoer in Berlijnu ov altijd korting

Amsterdam (27 augustus 2009) Na de uitfasering van de strippenkaart in de Rotterdamse metro volgde in augustus de Amsterdamse metro. Registratie is verplicht volgens Artikel 47 lid 2b van het Besluit personenvervoer 2000 (Bp2000) 1, dit kan door de kaart bij het in- en uit- of overstappunt van de reis of een trajectdeel te presenteren bij een kaartlezer van de vervoerder. Stopzetten, als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, moet u hem stopzetten. Bij het treinabonnement Altijd Voordeel kan men het bus-, tram- en metromaandabonnement OV Voordeel verkrijgen. Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. Nederlandse Spoorwegen Sinds is het mogelijk bij NS op saldo te reizen met een anonieme OV-chipkaart. Het duurde nog tot 2012 voordat het systeem volledig, oftewel landelijk, was gemplementeerd.

u ov altijd korting


Sitemap