Last news

Zo kun je ervoor kiezen om een van de (gratis) musicals of theatershows te bezoeken. Zo heb je een app voor alle sprookjesverhalen en leuke spelletjes. Abonneedagen in de Winter Efteling. Deze actie..
Read more
Categorien, merken, dumaplast(2 gAH Alberts(564 gB(36 jéWé(1). Van Peter (Dutch) ELO, Geluid/video en computer, Online hulpmiddelen, ICT-algemeen, ICT en onderwijs, internet, Internet en onderwijs, enquetes via internet, Mogelijkheden social media in onderwijs, Scholierensites..
Read more
Enkele jaren geleden zelf mijn nieuwe zorgverzekering gevonden op Zorgwijzer en nu mag ik mij gelukkig prijzen als teamlid van dit energieke bedrijf. In totaal zit je in eens met een extra uitgaven..
Read more

U ov altijd korting


u ov altijd korting

ontwikkeling van het OV-chipkaartsysteem begon in oktober 2001 met de oprichting van. De bedoeling was dat er in september van dat jaar een go/no go besluit met betrekking tot landelijke invoering zou worden gemaakt, maar dat peilmoment is vele malen verlegd. Op Qliner 396, die per 13 december 2015 is opgeheven gold een tarief van 0,154 (2011 0,162 (2012 0,173 (2013 0,170 (2014 0,134 (2015). Hoelang recht voor hbo of universiteit.

Openbaar vervoer in Berlijnu ov altijd korting

Amsterdam (27 augustus 2009) Na de uitfasering van de strippenkaart in de Rotterdamse metro volgde in augustus de Amsterdamse metro. Registratie is verplicht volgens Artikel 47 lid 2b van het Besluit personenvervoer 2000 (Bp2000) 1, dit kan door de kaart bij het in- en uit- of overstappunt van de reis of een trajectdeel te presenteren bij een kaartlezer van de vervoerder. Stopzetten, als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, moet u hem stopzetten. Bij het treinabonnement Altijd Voordeel kan men het bus-, tram- en metromaandabonnement OV Voordeel verkrijgen. Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. Nederlandse Spoorwegen Sinds is het mogelijk bij NS op saldo te reizen met een anonieme OV-chipkaart. Het duurde nog tot 2012 voordat het systeem volledig, oftewel landelijk, was gemplementeerd.

u ov altijd korting


Sitemap