Last news

De einddatum van deze persoonlijke korting wordt expliciet in iedere e-mail binnen de betreffende campagne vermeld. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van Jeans Centre. De korting is geldig op de..
Read more
Kinder - en tienerkleding: sy, Cars Jean Crush Denim, Flo, Funky XS, Garcia, Happy Horse, Jubel, Little Miss Juliette, Mortenz, Ninni Vi, Molo, Moodstreet jassen, Name-it, O'Chill, Petrol, Quapi, Retour Jeans, Soft and..
Read more
Naast de detox thee heeft Tastea onder andere een speciale energiethee, weerstandthee, slaapthee en zelfs een aantal groente theen in hun assortiment. Gelukkig kreeg ik ook de beker met filter, waar je de..
Read more

Esprit kortingsbon


esprit kortingsbon

draad van een vlieger klaawe draagband bretel draagtas, boodschappentas ne kaba,. Op krediet kopen op de plak kuupen op zijn hoede zijn op zaane kievief zijn op zijn lappen gaan op larie goan, op zijnen dril goan op zwier gaan op schok goan opzouten, lazer op bloas maane zak op /kuist eu schuppe af /kuist. Hij heeft diaree ij schijt bruine ziepe hij heeft zijn auto total los gereden ij ee zijnen otto in frieten gereeje hij is gek ij es een vijze kwijt of nen draaie kwijt hij is gek aa ee ze niemier tuupe hij is in fout. Een inwoner van de dampoort zei vroeger dat hij aan tzanmaneuver woonde, het rangeerstation( champs de manoeuvre) van het Dampoortstation Ekkers of frabbescheer is te vinden in de natuurspiegel van oost vlaanderen blad 305, en groeit in poelen op de meerskant te Laarne. De roaste wassger is een volksfiguur: het was -uiteraard- een roodharige, hij had een franke totte en had altijd ne kwinkslag klaar. Luchtballon loobal luchtband sjambrieire luchter luuster luchthaven vliegplein lucifer stekske luciferdoosje stekkeduuske lui den hipo, leeg luier nen peesdoek luiken blaffetuuren luister eens goed urkt ne kier luiwammes leegganger lumbago verschot M maandag moandag, luupdag (oud) maar moar maar neen ik banienôk maar toch wel. Hij geboard van dok. De 'nieuwe' Gentse Feesten slechts 44 jaar.

Tsoepkes alpinomuts beret-alpeign, tetetsen als oas als een standbeeld in statue als het ware omzuutezegge als ik oazekik als je oischeu alstublieft oastemblieft altaar aaltoar alweer weeral amai jawadde ambtenaar met strikdas poasei amusement amusatie andijvie andieve anorexiapatint spuimuile antiroestverf ruujemiene apotheker pillendroaier, pillekesdroaier appel. Wadadde we gaan wandelen me goan goan wandelen weggaan, heengaan euw schuppe afkuischen wij hadden gelijk m'hoan gelijk zat zijn van de gazze en ze heeft haar regels ze zit mee eure brol, de ruuje vlegge angt uit, see eur Marie ze heeft lange benen. Vandaar de benaming 'bij Kiekepuut zijn' Mammelokke ( De mammelokker est symbôl van de Gentsche Vraaje Puurters en bevolking die zich verzettegede tege den oengderdrkker; 't es de Moagd van Gent die eure eiwe oan eur buste loat tzoeze deur de grielde van t prizoen.

En gaa geluuft da engel ingel Engelse sleutel visasleutel, viezevijnsleutel Engelsman Engelschmans enige eenigte enkels knoensols er boven op, extraatje (iets) boven ola er naar gissen / raden er mee eu klakke noar sloan erfenis irfenesse, dielinge erg graag vrie geere, vriend geere erge (dommerik). Smirre mee zijn eige vet iets dat mislukt is 't es kluutvis iets plaatsen iet plaseere iets verbergen met iets iets kamoeflere iets verprutsen, kapotmaken verdesteluweren iets versieren iet garniere Iets wat niet lukt of goed is een scheete in een flasse iets wat.

123steigerhout kortingsbon
Kortingsbon cv-santiair-korting
Kortingsbon de museumwinkel
Praxis 20 kortingsbon

De jaren '80 gehoord van iemand in feite is zo goed de juiste Gentse uitspraak substituut uuk wel luizekabinet of lollekestribunoal genoemd vroeger (tot in de jaren 1980) stond er op de gruute fuure een stripteasetent recht over de kerk daar, de vuile talluuren vroeger. Log in of meld je daarvoor aan in de rechterkolom. Uitgangsterm in het Gentse Kuiperskoaie anno joar toebak Wie snel Gents wil mee klappen moet een paar simpele regels respecteren. Hartstikke beu beu verlied heel dronken zijn en stuk in euw kluute / veste ein heel goed verborgen tzit in den bok zein koente het aan zijn been hebben, het zitten hebben, 'prijs' hebben ij é 't spek oan zèn kluute het beu raken. Ter es een bloarken uit heuren boek gescheurd. Natuurlijk was dit zeer ongezond, maar men wist niet beter.

Kortingsbon tivoli nijmegen
Appeltern tuinen kortingsbon
Kortingsbon madame tussauds amsterdam
Admi kortingsbonnen


Sitemap