Last news

Winst FrieslandCampina verder onder druk Binnenkort bij Albert Heijn: melk van geselecteerde koefamilies Aanbod benutbare rechten blijft schaars Onverwachte wending op zuivelmarkt? Prijs perspulp fractie lager dan vorig jaar Bel Leerdammer blijft de..
Read more
Een Newchic kortingscode, het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Newchic! Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het..
Read more
Langhoudende, lichtgewicht formules, impactvolle kleuren, vier iconische producten, tiffany Co onthult Eau De Parfum Intense, Een rijkere en diepere interpretatie van de signature geur van Tiffany. Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet..
Read more

Ns reizen voor 9 uur met korting


ns reizen voor 9 uur met korting

aanschaffen. Wat zou de mening zijn van andere conducteurs? Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Inchecken tijdens daluren Uw ticket is alleen geldig veteranen korting ns als u tijdens de daluren incheckt. Dan maar eens mailen naar de Klantenservice. Maar, er is nog een addertje onder het gras, want in de productvoorwaarden staat even later: " Bij reizen op saldo zijn de Voorwaarden Reizen op Saldo bij NS van toepassing. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Dan reist u zonder korting. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Als een trein na uw incheck aankomt, ook al is die vertraagd, mag u gewoon mee. Dat is helemaal legaal. Het iets eerder mogen reizen is juist een voordeel voor de klant.

Tijdens het weekend de dennisdeal kortingscode hele dag. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer ( met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de, nS -kaartautomaat. Dit is een persoonlijke blog van Hildebrand van Kuijeren. Als je dus toch een deel van het traject met korting wilt reizen, zul je inderdaad onderweg moeten uitstappen om uit te checken en opnieuw in te checken. Verlengen, opzeggen en overstappen Bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd. " Toch onduidelijk Volgens de productvoorwaarden Reizen op Saldo zou de korting dus conform de productvoorwaarden gereled worden. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Het is echter de verantwoording van de reiziger dat hij niet voor 9 :00 uur intsapt" zo reageerde hij. Samenreiskorting voor de terugreis Reist u ook weer samen terug? Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. "Je kan het in de voorwaarden opzoeken" tipte een conducteur.

On your feet tickets met korting
Actie korting zooplus


Sitemap