Last news

De voordelen van de Seniorenvoordeelkaart: Een welkomstcadeau van minstens 90 Korting bij meer dan.000 lokale winkels, restaurants en 200 webshops Wekelijks een unieke kortingsbon En meer Vul het formulier i n en bestel..
Read more
Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van Futur). Voorwaarden- Geldig bij een bestelling vanaf 125. Voorwaarden- Geldig bij een bestelling vanaf. Code, code, kortingscode, futurumshop : 2x gratis Sauna extree.w.v. Futurumshop.nl 20 20..
Read more
Guess is stoer, Guess is avontuurlijk, Guess is een begrip! Februari 2019 Sissy-Boy sale: tot 40 korting op de kindercollectie Pak deze korting Maart 2019 Nike korting: tot 50 korting gratis verzending Pak..
Read more

Menzis korting via werkgever


menzis korting via werkgever

zorgverzekeringen hebben een pakket dat is toegespitst op een bepaalde doelgroep. In de volgende stap kom je op de Menzis-site voor collectieven en wordt de collectiviteitskorting direct in de premieberekening meegenomen. Menzis is gespecialiseerd in het aanbieden van zorgverzekeringen. Kortom Menzis staat voor zorg van de juiste kwaliteit korting berekenen van bedrag en prijs op de juiste plaats.

Een collectieve verzekering via uw werkgever.
Waar u lid van bent?
En wilt u weten welke kortingen en voordelen er op de collectieve zorgverzekering zijn?
Kies voor een flinke korting met Collectief Aanvullend.
Via onderstaande link kunt u uw collectieve zorgverzekering zoeken.

Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy. Wanneer je bij Menzis collectief verzekerd bent, ontvang je collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Zoek een collectief, hoe stap ik over naar een (ander) gemeente collectief? Met een collectiviteitskorting van 7 via het Menzis-collectief van betaal je per maand in 2019 113,46. Denk bijvoorbeeld aan het Leefkracht collectief van Menzis. De maandelijkse premie van Menzis Basis Vrij in 2019 bedraagt 125,- op basis van 385,- eigen risico. Als groep krijgt u korting op de premie en extra vergoedingen. Uiteindelijk ben je op die manier voordeliger uit.

Verzekerd via een werkgever Verzekerd via een ledenorganisatie Verzekeren via een tussenpersoon.
Hierdoor kunnen we korting op de premie geven.
Vaak kunt u ook.
Verzekerd via een ledenorganisatie.
Steeds meer mensen zijn via hun werkgever of een organisatie collectief verzekerd bij.

Asics tiger kortingscode, Nooz optics korting, Dierenpark korting hema, Nmbs kortingskaart vergeten,


Sitemap