Last news

Wie het beter wil geven presenteere boterkoekjes en desgewenscht chocolaadjes of bonbons of borstplaatjes. Of: Het is heel anders, of: U heeft ongelijk! De onbeschaafde mensch verraadt zich in zijn woordkeuze: wie te..
Read more
Minimale verblijfsperiode: 2 nachten. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Dat willen de luchtvaartmaatschappijen niet aan de grote klok hangen, want ze willen liever niet dat..
Read more
Een drietal 8 kilo warmtepompdrogers zie ook over de gehele linie goed (en soms nog beter) presteren. Zoals gezegd is dit een functie die we op andere wasdroger niet tegenkomen. Verder is de..
Read more

Menzis korting via werkgever


menzis korting via werkgever

zorgverzekeringen hebben een pakket dat is toegespitst op een bepaalde doelgroep. In de volgende stap kom je op de Menzis-site voor collectieven en wordt de collectiviteitskorting direct in de premieberekening meegenomen. Menzis is gespecialiseerd in het aanbieden van zorgverzekeringen. Kortom Menzis staat voor zorg van de juiste kwaliteit korting berekenen van bedrag en prijs op de juiste plaats.

Een collectieve verzekering via uw werkgever.
Waar u lid van bent?
En wilt u weten welke kortingen en voordelen er op de collectieve zorgverzekering zijn?
Kies voor een flinke korting met Collectief Aanvullend.
Via onderstaande link kunt u uw collectieve zorgverzekering zoeken.

Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy. Wanneer je bij Menzis collectief verzekerd bent, ontvang je collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Zoek een collectief, hoe stap ik over naar een (ander) gemeente collectief? Met een collectiviteitskorting van 7 via het Menzis-collectief van betaal je per maand in 2019 113,46. Denk bijvoorbeeld aan het Leefkracht collectief van Menzis. De maandelijkse premie van Menzis Basis Vrij in 2019 bedraagt 125,- op basis van 385,- eigen risico. Als groep krijgt u korting op de premie en extra vergoedingen. Uiteindelijk ben je op die manier voordeliger uit.

Verzekerd via een werkgever Verzekerd via een ledenorganisatie Verzekeren via een tussenpersoon.
Hierdoor kunnen we korting op de premie geven.
Vaak kunt u ook.
Verzekerd via een ledenorganisatie.
Steeds meer mensen zijn via hun werkgever of een organisatie collectief verzekerd bij.

Asics tiger kortingscode, Nooz optics korting, Dierenpark korting hema, Nmbs kortingskaart vergeten,


Sitemap