Last news

Uiteraard is er dan ook Slagharen korting en swingen de kortingscodes voor het pretpark zo de pan uit! Bij Slagharen geniet je van meer dan 40 attracties, shows en straatparades. Werp je lasso..
Read more
Kies daarom voor otto en sla je slag met én van de actiecodes. Hier vind je een zeer gevarieerd aanbod van diverse kortingscodes, waarmee je prachtige kortingen claimt op het indrukwekkende aanbod..
Read more
Online bestelde artikelen kun je kosteloos ruilen of retourneren in een van de winkels van. Ook verwachten we dit jaar met Black Friday een goede kortingscode te kunnen plaatsen. Korting bij, aktiesport, hou..
Read more

Menzis korting via werkgever


menzis korting via werkgever

zorgverzekeringen hebben een pakket dat is toegespitst op een bepaalde doelgroep. In de volgende stap kom je op de Menzis-site voor collectieven en wordt de collectiviteitskorting direct in de premieberekening meegenomen. Menzis is gespecialiseerd in het aanbieden van zorgverzekeringen. Kortom Menzis staat voor zorg van de juiste kwaliteit korting berekenen van bedrag en prijs op de juiste plaats.

Een collectieve verzekering via uw werkgever.
Waar u lid van bent?
En wilt u weten welke kortingen en voordelen er op de collectieve zorgverzekering zijn?
Kies voor een flinke korting met Collectief Aanvullend.
Via onderstaande link kunt u uw collectieve zorgverzekering zoeken.

Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy. Wanneer je bij Menzis collectief verzekerd bent, ontvang je collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Zoek een collectief, hoe stap ik over naar een (ander) gemeente collectief? Met een collectiviteitskorting van 7 via het Menzis-collectief van betaal je per maand in 2019 113,46. Denk bijvoorbeeld aan het Leefkracht collectief van Menzis. De maandelijkse premie van Menzis Basis Vrij in 2019 bedraagt 125,- op basis van 385,- eigen risico. Als groep krijgt u korting op de premie en extra vergoedingen. Uiteindelijk ben je op die manier voordeliger uit.

Verzekerd via een werkgever Verzekerd via een ledenorganisatie Verzekeren via een tussenpersoon.
Hierdoor kunnen we korting op de premie geven.
Vaak kunt u ook.
Verzekerd via een ledenorganisatie.
Steeds meer mensen zijn via hun werkgever of een organisatie collectief verzekerd bij.

Asics tiger kortingscode, Nooz optics korting, Dierenpark korting hema, Nmbs kortingskaart vergeten,


Sitemap