Last news

Home Frankrijk Disneyland Paris, het is tijd om te schitteren, Disneyland Paris viert haar 25e verjaardag! Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Boek dan nu én van de vele hotels..
Read more
U kan de cookie-instellingen hieronder aanpassen door een bepaald niveau te kiezen. Facebook connect, login by Facebook, freewheel, advertising. Opgelet, u zal dan onze website en de inhoud ervan (artikels, fotos, videos, )..
Read more
En een goede ook, want in 2011 werden ze uitgeroepen tot de beste webshop van het jaar! Als je op hun website bent zie je rechtsonderaan: 15 korting. Pak deze codel8b0, geldig op..
Read more

Anne frank huis openingstijden zondag


anne frank huis openingstijden zondag

zijn. Zie onder voor de openingstijden van het Anne Frank Huis en Anne Frank Museum tijdens de dag dat u het wilt bezoeken. Beleef de tijd van Anne Frank. En als je tijdens een bezoek even aan de drukte wil ontsnappen is de Rijksmuseumtuin perfect om even te relaxen. Citaten uit het dagboek, foto's, filmbeelden en originele voorwerpen van de onderduikers en de helpers illustreren de gebeurtenissen die ns aanbieding abonnementhouders zich hier hebben afgespeeld. Alleen Otto Frank overleefde de oorlog.

anne frank huis openingstijden zondag

Wil je helemaal de drukte mijden? Haal het meest uit het Rijksmuseum. Openingsuren op zondag: Het Anne Frank Huis is geopend 09:00-22:00. Niet geschikt voor mindervaliden, het voor- en achterhuis zijn beide slecht toegankelijk voor mindervaliden. Met je aankoop help je de Anne Frank Stichting met het behoud van het museum en draag je bij aan onze (educatieve) activiteiten.


Sitemap