Last news

Bekijk kortingscode, j1G6H6L 38, kortingscode, kortingsbonnen - 38 op het gehele gamma van sport en spelmateriaal. Kortingscode van m Ben je op zoek naar een kortingscode van Manfield? Dat is natuurlijk erg jammer..
Read more
Daarnaast bestaan de boohoo kortingscodes vaak uit gratis verzending. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, pak 5 korting met deze kortingscode Boohoo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief van boohoo. Krijg..
Read more
Actiecode Acties voor otto succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes..
Read more

Anne frank huis openingstijden zondag


anne frank huis openingstijden zondag

zijn. Zie onder voor de openingstijden van het Anne Frank Huis en Anne Frank Museum tijdens de dag dat u het wilt bezoeken. Beleef de tijd van Anne Frank. En als je tijdens een bezoek even aan de drukte wil ontsnappen is de Rijksmuseumtuin perfect om even te relaxen. Citaten uit het dagboek, foto's, filmbeelden en originele voorwerpen van de onderduikers en de helpers illustreren de gebeurtenissen die ns aanbieding abonnementhouders zich hier hebben afgespeeld. Alleen Otto Frank overleefde de oorlog.

anne frank huis openingstijden zondag

Wil je helemaal de drukte mijden? Haal het meest uit het Rijksmuseum. Openingsuren op zondag: Het Anne Frank Huis is geopend 09:00-22:00. Niet geschikt voor mindervaliden, het voor- en achterhuis zijn beide slecht toegankelijk voor mindervaliden. Met je aankoop help je de Anne Frank Stichting met het behoud van het museum en draag je bij aan onze (educatieve) activiteiten.


Sitemap