Last news

Een handig menu waarin je aangeeft welke eigenschappen je sticker moet hebben. Zo springt je sticker er helemaal uit! Ook kun je op de sticker een foto, logo of tekst laten maken. Weten..
Read more
Alleen geldig op Pick Up Point-bestellingen. De code voor 15 korting is tot nu toe het meest populair. Besparen is niet moeilijk, want er is regelmatig een kortingscode beschikbaar in de fotoservice...
Read more
Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Studenten week OV-chipkaart feestdagen, studenten met een weekabonnement op hun OV-chipkaart kunnen tijdens de feestdagen niet gratis reizen en zullen slechts met 40 korting kunnen reizen. 9292..
Read more

Kortingsbon steps


kortingsbon steps

de afgelopen vijf jaar in het interviewprogramma "5 jaar later" van Beau van Erven Dorens van 22:30-23:30 uur op RTL4. Iedereen kan vrij binnenlopen en meedoen wanneer en waaraan hij of zij wil. Met het TD1-brevet mag je turnwedstrijden jureren voor NTS niveau R3 t/m 9 (verplichte oefenstof). We zijn op zoek naar een vervang(st)er en hopen dat alle lessen doorgang kunnen vinden, maar kunnen daar op dit moment geen zekerheid over geven. Als ze onverwachts een blessure oploopt, kan ze haar favoriete sport niet meer beoefenen. Om 9:45 uur vertrekt de bus. Onze leerlingen hebben keihard gewerkt en zijn enorm vooruitgegaan met turnen en dat willen zij graag laten zien!

Jawel, het is het recreantenteam van de volleybal. Zij mogen pas in de kleedkamer nadat de jongens en meisjes 7-9 jaar omgekleed zijn. Geef u op als bestuurslid of vrijwilliger als uw kind wilt blijven turnen, freerunnen of dansen, of als u zelf wilt blijven bewegen bij.O.S! In de Dalton kunnen we echter niet alle uren kwijt die gepland stonden, daarom is op dinsdag het uur van de peuters verschoven en zijn de twee kleuteruren gecombineerd. Foto's augustus / oktober 2017 Roosterwijzigingen na zomervakantie 2017 Na de zomervakantie (augustus 2017) zullen er een aantal wijzigingen in het lesrooster plaatsvinden: De kleuter gymles van Angelique de Quant op maandag van 16:00-17:00 uur in De Driemaster komt te vervallen. Dames/dames 14 (19:30-20:30 uur). Vanaf 20:30 uur zijn de ouders welkom om ook mee te dansen. Proficita Angélique en veel plezier met de Zumba-lessen! Uw Ooievaarspas is in 2012 alleen te gebruiken als uw recht op de pas is vastgesteld en de eventuele bijdrage (voor pashouders van 18 tot en met 64 jaar) is betaald! De beloning is de wetenschap dat u meewerkt een fantastische turnvereniging draaiend te houden. Vanaf 9 september mogen de loten verkocht worden en op 16 november is de trekking. Voor meer informatie en uitslagen (na 28 nov zie de Grote Clubactie website september 2013 Scannen Ooievaarspassen SOS-leden die hun Ooievaarspas nog niet hebben laten scannen voor dit seizoen kunnen terecht kunnen op donderdag 12 december 2013 tussen 17:30 en 18:30 uur in de hal.

Kortingscode januari 2019 altijd korting LEDshop-Groenovatiekortingsbon steps

Actiecode kortingsbon premed, 123steigerhout kortingsbon, Praxis 20 kortingsbon, Admi kortingsbonnen,


Sitemap