Last news

I agree, bOEK direct EN profiteer, bOEK direct EN profiteer. Bekijk onze promoties, zondagse jazz concerten, zondagse jazz concerten. Eén kind onder de 12 jaar mag gratis bij het team aansluiten. Aziatische keuken..
Read more
Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen DealExtreme kortingscodes en acties Helaas. Daarnaast maak je kans op een cadeaubon.w.v. Pak 6 korting op..
Read more
Exclusief voor members, voor iedereen die nog meer van korting houdt! Maak nu gebruik van deze actie. Teken vindt men vooral in struiken en hoog gras, tuinen, bossen en kreupelhout. Deelnemende bedrijven De..
Read more

Kortingsbon blije dries


kortingsbon blije dries

pas komt op naam van de kinderen te staan. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Tijdens de herfstvakantie: dagelijks van.00 -.00 uur. De prijs is als volgt opgebouwd: Onbeperkt entree 85,-, consumptietegoed 25,-, borg 5,-, het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen.kortingsbon blije dries

Bekijk nu alle geldige kortingen voor. Blije Dries en profiteer direct!

Het is van belang om én van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: trouwboekje of geboorteakte. Wanneer je al in het bezit bent van een Gezinspas reken je 110,- af, omdat je geen borg meer betaald. De nieuwe gezinspassen zijn dan zowel geactiveerd als opgeladen met 25,- tegoed. . Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Wilt u de Gezinspas inleveren?

Het eventuele tegoed dat nog op de badkamerwinkel be kortingscode pas staat kunnen wij overzetten. Na 26 oktober wintersluiting. De gezinspas van de Blije Dries kost 110. Let op dat je bij het invullen van de namen van de kinderen zowel de voor- als de achternaam invult indien de achternamen verschillen. Vakantie regio: Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 3,50, kinderen 0 t/m 0 : Euro 0,00. De gezinspas geeft recht op onbeperkt toegang voor het hele gezin tot de mooie speeltuin. Kinderen 1 t/m 12 : Euro 3,50. Het tegoed blijft zo gewoon geldig tot het.

Was vroeger leuker, nu zijn er allemaal moderne apparaten bijgekomen die ontzettend veel lawaai maken. Je rekent dus 110,-. . Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Er kunnen maximaal 5 kinderen per Gezinspas geregistreerd staan. Wanneer je al een pas had in 2017 of 2018 kun je dit aangeven in de bestelling van de nieuwe pas.


Sitemap