Last news

Daarnaast is de fijnste manier van betalen natuurlijk de wehkamp cadeaukaart! Februari 2019 Gebruik onze wehkamp kortingscode voor 75 korting op veel LG elektronica Pak deze code61yu Alleen geldig op geselecteerde elektronica. Dan..
Read more
Met korting of gratis naar een dierenpark, attractiepark of ander leuk uitje? De Kleine Zeemeermin, de Musical! Kunst en muziek komen samen, agenda, valentijnsdag. Top 3 - Theater musicals 40 korting 1, moya..
Read more
Vier je zomervakantie al vanaf 229. Verder is er een bubbelbad waar maar liefst 70 personen tegelijk in kunnen! Of waag je aan de doldwaze Tornado Twist, de kleurrijke Xtreme of de Double..
Read more

Ov korting 65 jaar


ov korting 65 jaar

en pak de bus! Snel navigeren, printen, whatsapp Delen, ouderen in een aantal gemeentes in het gebied waar de RET rijdt, hebben recht op een Vrij Reizen abonnement waarmee gratis gebruik gemaakt kan worden van het openbaar vervoer van de RET. Alle andere dagen mogen 65 -plussers voor 29 euro naar binnen. Koop nu Dalkorting voor 11,95 per jaar. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Check eerst de geldigheidsdatum van uw kaart.

Mcdonalds kortingsbonnen, Korting keuken ikea 2019,

Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije keuzedagen. Kaart kan geblokkeerd worden bij verlies en diefstal, met behoud van geladen reisproduct(en) en resterende saldo. Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Dierenpark Amersfoort heeft daarnaast een speciaal abonnement voor 65 -plussers die zo nu en dan met een kleinkind, oppaskind of buurtkind naar de dierentuin willen. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Ik ben 65 jaar en wil graag een kortingskaart bij de NS, een tram. Zij kunnen aan de kassa hun toegangskaartjes met vier euro korting kopen. OV -chipkaart, dan kunt u deze aanvragen. Inwoners uit Capelle aan den IJssel. Sommige musea kennen echter wel een regeling voor inwoners van de stad.

Plopsaland de panne kortingsbonnen, Deliveroo kortingscode eerste bestelling, Kinepolis utrecht korting,


Sitemap