Last news

Meteen door nu 7,50 welkomstpremie Word nu lid Meld je aan en ontvang wekelijks de meest inspirerende aanbiedingen. Met de extra korting van. Tot 2 extra korting tot 3 extra korting 1,25..
Read more
Toegevoegd door een bezoeker Onlangs toegevoegd. Heb je net een bestelling geplaatst en heb je foutieve gegevens opgegeven of heb je te kampen met een ander probleem? Zo is het niet alleen mogelijk..
Read more
Dit mooie servies met hoge randen en anti-slip ondeerlaag, in kindermaat, is gemakkelijk voor kinderen om te leren eten en mag zeker niet ontbreken aan de tafel. Schnelle Antwort und super schneller Versand!..
Read more

60 procent korting ns


60 procent korting ns

maand altijd 20 korting in bus, tram en metro. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met bol.com kortingscode gratis verzending de trein in heel Nederland. Voordelig reizen met Altijd Voordeel, met Altijd Voordeel reist u met 20 korting in de spits en 40 korting daarbuiten en in het weekend. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Een zogenaamde spitsheffing, die ook wordt overwogen, speelt in deze test geen rol. Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Korting ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

60 procent korting ns

U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Na 8:30 uur krijgen de reizigers in de testmaanden ook al 40 korting. Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Bij een maandabonnement betaalt u 7,50 voor een nieuwe OV-chipkaart. Dat is anders dan op de weg, waar het veel langer druk blijft. U kunt kiezen voor een jaarabonnement of voor een abonnement dat na 1 maand automatisch afloopt. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.60 procent korting ns

Reis voordeliger met een abonnement van. NS en kies het abonnement dat bij u past. Bespaar met 2, nS kortingscodes en acties voor februari 2019. Ontvang nu 40 korting bij, nS via.


Sitemap