Last news

Twee jaar eerder had dit huwelijk ook al een dochter voortgebracht: Ellen. We hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Soldaat van, oranje doet je beseffen dat vrijheid niet vanzelfsprekend...
Read more
Eigenlijk zou je moeten zeggen doe mij dan eerst maar een kluspas, terwijl je spullen op de lopende band liggen en er een hele rij wachtenden achter je staat. Omhoog Rim69 Berichten: 601..
Read more
Bestel gratis 1 tot 5 veiligheidsposters van Toyota. Je ontvangt maximaal 5 offertes van specialisten uit jouw regio. Combineer en wijzig alles wat je wilt om in een paar eenvoudige stappen jouw..
Read more

60 procent korting ns


60 procent korting ns

maand altijd 20 korting in bus, tram en metro. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met bol.com kortingscode gratis verzending de trein in heel Nederland. Voordelig reizen met Altijd Voordeel, met Altijd Voordeel reist u met 20 korting in de spits en 40 korting daarbuiten en in het weekend. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Een zogenaamde spitsheffing, die ook wordt overwogen, speelt in deze test geen rol. Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Korting ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

60 procent korting ns

U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Na 8:30 uur krijgen de reizigers in de testmaanden ook al 40 korting. Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Bij een maandabonnement betaalt u 7,50 voor een nieuwe OV-chipkaart. Dat is anders dan op de weg, waar het veel langer druk blijft. U kunt kiezen voor een jaarabonnement of voor een abonnement dat na 1 maand automatisch afloopt. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.60 procent korting ns

Reis voordeliger met een abonnement van. NS en kies het abonnement dat bij u past. Bespaar met 2, nS kortingscodes en acties voor februari 2019. Ontvang nu 40 korting bij, nS via.


Sitemap