Last news

Het zuiden van het land maakt zich weer klaar voor carnaval. . Zoek je nog een leuke outfit? Dan hebben wij goed nieuws. De winnaar van de goodiebag krijgt in december bericht. WIN..
Read more
I mixed this hotel up with, bastion, de Luxe, hotel, also located in, hoofddorp. Pool and free shuttle, if you want to unwind before or after a flight, the hotel has an indoor..
Read more
Mis deze gevaarlijk lekkere avond uit in het Beatrix Theater Utrecht niet en bestel de kaartjes snel met korting! Is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. In het geval dat wij nog..
Read more

Busabonnement altijd korting


busabonnement altijd korting

of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Minimaal 10 km, in de daluren (verschilt per regio). Ook geldig bij andere vervoerders, je reist vrijwel dagelijks, op een vast traject. Lees hier hoe het werkt. Ook geldig bij andere vervoerders, je reist meer dan 3 dagen per maand.

Altijd Korting Maand Connexxion shop
Altijd Korting Jaar Connexxion shop
Altijd Korting abonnement Maand - Abonnementen
OV-chipkaart abonnement overzicht: Vergelijk kosten en makkelijk

Hema Kortingscode Januari Tot 50 korting online scoren!
Tickets: IJsbeelden festival Zwolle.a
1001 extensions.no - 1001 extensions
Asics kortingscode: 20 korting vandaag 40x deals live

Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand. NS abonnementen gelden ook in onze treinen. Altijd Korting geldt bovenop de 34 leeftijdskorting (leeftijdscategorie 4 t/m 11 jaar en 65). De abonnementen zijn te koop in de webwinkel van de vervoerder die in die regio rijdt, bijvoorbeeld GVB, Connexxion of Arriva. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement. Zoomniveau) op in een cookie. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan.

Ook met een abonnement moet je bij het in- en uitstappen altijd met je OV-chipkaart in- en uitchecken. OV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste. Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen.


Sitemap