Last news

From the Netherlands there are 3 ferry services to England. It gives you the freedom to truly go wherever you want and actually get out of London. Hoek van Holland naar Harwich..
Read more
De website van TicketSpy maakt gebruik van cookies. TUI of Vakantiediscounter, wordt toegewezen aan. Vragen / Opmerkingen: Heb je vragen of opmerkingen omtrent de opslag en verwerking van data door? Google Analytics, TradeTracker..
Read more
Lees meer, uit de line-up: Michela Bonzi, speciaal voor Amsterdam Light Festival maakte Michela Bonzi van antennes iets heel speciaals. Site optimalisatie, a/B testen. Selecteer een van de bovenstaande opties om door te..
Read more

Busabonnement altijd korting


busabonnement altijd korting

of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Minimaal 10 km, in de daluren (verschilt per regio). Ook geldig bij andere vervoerders, je reist vrijwel dagelijks, op een vast traject. Lees hier hoe het werkt. Ook geldig bij andere vervoerders, je reist meer dan 3 dagen per maand.

Altijd Korting Maand Connexxion shop
Altijd Korting Jaar Connexxion shop
Altijd Korting abonnement Maand - Abonnementen
OV-chipkaart abonnement overzicht: Vergelijk kosten en makkelijk

Hema Kortingscode Januari Tot 50 korting online scoren!
Tickets: IJsbeelden festival Zwolle.a
1001 extensions.no - 1001 extensions
Asics kortingscode: 20 korting vandaag 40x deals live

Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand. NS abonnementen gelden ook in onze treinen. Altijd Korting geldt bovenop de 34 leeftijdskorting (leeftijdscategorie 4 t/m 11 jaar en 65). De abonnementen zijn te koop in de webwinkel van de vervoerder die in die regio rijdt, bijvoorbeeld GVB, Connexxion of Arriva. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement. Zoomniveau) op in een cookie. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan.

Ook met een abonnement moet je bij het in- en uitstappen altijd met je OV-chipkaart in- en uitchecken. OV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste. Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen.


Sitemap