Last news

Ruim 300.000 leden 100 veilig. De webshop opent automatisch in een nieuwe pagina. Wat u dan doet, is u inschrijven voor de nieuwsbrief. Lidmaatschap van Shopkorting is 100 gratis en het kost je..
Read more
NS-combiticket ' een uitkomst zijn. De Fiets en Wandelbeurs wordt gehouden op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. All information about the fair can be found in..
Read more
Koop je 5 of meer? Van de kleinste tot de grootste onderdelen, bijna altijd op voorraad en direct geleverd of op te halen in de showroom. Bedankt voor uw begrip. Openingstijden: Maandag t/m..
Read more

55 plus korting landal


55 plus korting landal

Het is niet mogelijk om de actiecode in te wisselen voor geld en kan niet gebruikt worden voor eerdere bestellingen. Profiteren van 55 plus korting bij Center Parcs is dus heel erg makkelijk zoals je ziet. Wissel ze in bij Landal en ontvang tot 35 extra korting op jouw bungalowvakantie. Een paasverblijf op én van de Landal vakantieparken is superleuk en je ontvangt tot 25 korting op je verblijf. Profiteer dan van een hoge korting op de tweede, of derde week van je verblijf. Klik op deze link. Kids-arrangement Het kids-arrangement geeft korting op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen en een lekkere snackbox uit de snackbar. Boek nu jouw verblijf op een van de mooie Landal vakantieparken en ontvang tot 30 korting op jouw verblijf. Tegenwoordig betaal je doorgaans nog minder, maar krijg je niet expliciet deze korting. Naast korting ontvang je tickets voor onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs.

Kies dan uit én van de culinaire arrangementen. Voor de aanschaf van kinderbedlinnen betaal je 6,95.p. Maak mooie wandel- of fietstochten, onderneem leuke binnen- of buitenactiviteiten en kom na een dag vol plezier helemaal tot rust in je vakantiewoning. De Landal hema bungalowvouchers zijn aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilt boeken buiten de schoolvakanties. Dit geldt ook als het om het huren van een huisje gaat en de rest van het gezelschap nog geen 55 jaar. Landal GreenParks heeft in samenwerking met de anwb een kortingsactie.


Sitemap