Last news

Daarnaast spotten wij dagelijks ook nieuwe bedrijven die in samenwerking met ons haar kortingscodes op onze website wil tonen. Gemakkelijker kan het niet! Je kopieert de code en voert deze in bij..
Read more
Competitiewedstrijden voor dansers in actuele dansvormen: disco / streetdance / showdance / breakdance. Clipdance: (Kids 1ste tot 3de leerjaar) (Teens 4de tot 6de leerjaar). U kan zelf kiezen welk tijdschrift u ontvangt...
Read more
Help Elkaar Met Besparen! Verloopdatum (optioneel oh No! Kopieer de code(s) De kortingscode kopiren doe je door de code te selecteren met je muis, op je rechtermuisknop te klikken en 'kopieer' te selecteren...
Read more

Artis abonnement korting blijdorp


artis abonnement korting blijdorp

onze website beter werkt. Heel bijzonder in Diergaarde Blijdorp ipad air 2 korting is de wolvenvallei. Hierdoor zijn verschillende gebouwen in het park opgenomen in het Rijksmonumentenregister. Wij willen graag het volgende van u weten Naam * Achternaam * Geslacht * Op dit moment is het alleen mogelijk om met korting uw abonnement te verlengen via de kassa van ons park Adres * Postcode * Plaats * Telefoonnummer * Meerdere abonnementen aanvragen. Vooral kinderen en dieren zijn de perfecte combinatie en tevens zeer leerzaam. Het park wordt dan ook gescheiden door een spoorlijn.

Ledenvoordelen en prijzen, artisartis abonnement korting blijdorp

Ook vogelliefhebbers komen hier aan hun trekken, met de grote gieren die hier rondvliegen. Ook gevaarlijke Zuid-Amerikaanse dierensoorten kom je hier tegen, zoals de piranhas en de beroemdste slang van Zuid-Amerika, de anaconda. Aan de ene kan van de spoorlijn staat de oorspronkelijke diergaarde, waarin de dieren worden getoond uit de werelddelen Azi, Afrika, Europa en Australi. Het bijzondere aan Diergaarde Blijdorp is ook dat het park volledig door én architect is ontworpen. Dierenrijk 3,00 per persoon, diergaarde Blijdorp* 2,00 per persoon, gaiaZOO 2,00 per persoon, geldig van 1 januari t/m 31 december 2018. Ook loop je hier de grote zwarte neushoorns tegen het lijf. Bent u in het bezit van een geldig abonnement bij een van de 13 leden van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, dan ontvangt u onderstaande korting op de entree van een bij de NVD aangesloten dierenparken. Hier vind je het gehele onderwaterleven terug.

Funcaps kortingsbonnen
Vodafone abonnement korting ziggo
Renault kortingsactie
Dierapotheker.nl kortingscode


Sitemap