Last news

Op deze manier betaal je altijd een goede prijs voor je favoriete carnavalskleding. Daarnaast betaal je bij een bestelling vanaf.- geen verzendkosten! Voor ieder wat wils dus! Partykleding4u uw specialist voor partykleding en..
Read more
Cupes McDonalds, os cupes voltaram! Novo Signature Collection, queijo Chèvre e Classic, as duas deliciosas receitas com carne alta e suculenta que no vai querer perder. Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse..
Read more
Korting met een Postordershop kortingscode, op het grootste gedeelte van het assortiment van Postordershop krijg je een flinke korting. Maar vind je de thuiswinkelprogramma's zelf verschrikkelijk om te kijken? Verlopen op: 09 augustus..
Read more

Korting krijgen bij ns


korting krijgen bij ns

eenvoudig een schermafdruk uit Mijn DUO kan meesturen waaruit blijkt dat u het studentenreisproduct inderdaad in de afgelopen drie maanden hebt tele2 verlengen aanbieding stopgezet. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Hebt u dat eerder gedaan, bijvoorbeeld omdat u een tijd in het buitenland verbleef, dan kunt u de actiecode nu niet meer gebruiken. Dan kunt u Samenreistickets kopen.

korting krijgen bij nskorting krijgen bij ns

Ontvang nu 40 korting bij, nS via.
Profiteer altijd van korting!
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor, samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
U reist als houder van een Grensabonnement ook buiten uw traject met 40 korting tijdens voordeeluren.

Sinds moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij. Bij het uitzwaaien van iemand met een abonnement is men strikt genomen in overtreding vanaf het moment dat de treindeuren sluiten. De code werkt alleen de eerste keer dat het studentenreisproduct wordt stopgezet. Wat moet ik nu doen? Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Let op dat de code niet werkt voor NS Flex-abonnementen; u kunt alleen korting krijgen op een klassiek abonnement (reizen op saldo) met een minimale contractduur van een jaar.

NS kortingscode: 40 korting in februari 2019korting krijgen bij ns

Korting da vinci brugge
Makro kortingscodes


Sitemap