Last news

Zo kan je bij bepaalde vliegmaatschappijen of accommodaties een korting ontvangen of vroegboekacties innen. Kortingscode: affq1aktiviteiten deze kortingscode is verlopen, het brede aanbod van, expedia staat voor alles wat met reizen en de..
Read more
Met de trein naar ijssculptuur festival. Ijssculptuur in Brugge, steeds de moeite om te bezoeken! Waar kan je de allermooiste ijssculpturen vinden? Meer info over het ijssculptuur festival Ice Magic in Brugge. Prachtige..
Read more
Pak deze code41ed, korting geldig bij bestelling van 1 item. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, shop accessoires al vanaf 12,50 bij G-Star. Your data is safe here 100 spam free, je..
Read more

Korting krijgen bij ns


korting krijgen bij ns

eenvoudig een schermafdruk uit Mijn DUO kan meesturen waaruit blijkt dat u het studentenreisproduct inderdaad in de afgelopen drie maanden hebt tele2 verlengen aanbieding stopgezet. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Hebt u dat eerder gedaan, bijvoorbeeld omdat u een tijd in het buitenland verbleef, dan kunt u de actiecode nu niet meer gebruiken. Dan kunt u Samenreistickets kopen.

korting krijgen bij nskorting krijgen bij ns

Ontvang nu 40 korting bij, nS via.
Profiteer altijd van korting!
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor, samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
U reist als houder van een Grensabonnement ook buiten uw traject met 40 korting tijdens voordeeluren.

Sinds moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij. Bij het uitzwaaien van iemand met een abonnement is men strikt genomen in overtreding vanaf het moment dat de treindeuren sluiten. De code werkt alleen de eerste keer dat het studentenreisproduct wordt stopgezet. Wat moet ik nu doen? Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Let op dat de code niet werkt voor NS Flex-abonnementen; u kunt alleen korting krijgen op een klassiek abonnement (reizen op saldo) met een minimale contractduur van een jaar.

NS kortingscode: 40 korting in februari 2019korting krijgen bij ns

Korting da vinci brugge
Makro kortingscodes


Sitemap