Last news

Enkele hotels zijn uitgesloten van de kortingscode. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, pak 50 korting op pakketreizen via Expedia met deze kortingscode. Geldig t/m mei 2019 10 korting op stoelopties..
Read more
#supsystic-table-1 tbody font-size: 90; font-style: oblique; font-weight: 100!important; #supsystic-table-1 tbody.mboxv awidth:100!important; #supsystic-table-1 thead th font-size: 90; font-style: oblique; font-weight: 100!important;. Er zijn ook twijfels, is het in verhouding erg duur? Maaltijdboxen in alle..
Read more
Ik ben zeer tevreden. Foto: Service: Kees Claro woensdag Wilde voor opa een fotoalbum maken met daarin foto's van een vakantie met de kinderen. Helaas ontdekte ik een scheurtje in de kaft..
Read more

Korting ov weekend


korting ov weekend

Regionalbahn ) Met je OV-ticket kun je ook gebruik korting roompot vakanties maken van de regionale treinen binnen de zone, te herkennen aan de letters RE of RB, gevolgd door het nummer van het traject (bijvoorbeeld RE7 of RB14). OV in Berlijn in het kort. Vaak zijn dit de eindstations van de desbetreffende lijn (bijvoorbeeld U6 richting Alt-Tegel) maar dit kan ook een station op de route zijn (bijvoorbeeld Tierpark aan de U5) als de metro niet doorrijdt tot het eindpunt. In de meeste gevallen is een Gleitend ticket de betere optie omdat je bij een Kalendermonat de dagen verspilt als je het ticket niet op de eerste van de maand in gebruik neemt. Sommige hotels bieten de kaartjes ook aan. Net als bij een reguliere hop on hop off bus kun je zo vaak in- en uitstappen als je wilt. Deze staat op de buitenkant op de deuren aangegeven en bevindt zich meestal aan de voorkant van de metro, zodat de bestuurder eventueel op niet-gelijkvloerse stations kan helpen met in- en uitstappen. Tickets zijn te koop voor zones A en B, zones B en C of zones A, B. Scroll verder naar beneden of klik op de links voor meer gedetailleerde informatie over zones van het OV, het plannen van je route, tickets, prijzen en de dienstregeling.

Korting vingino
Xenos kortingscode november 2019
Z8 kortingscode 2019
Trouwe klanten korting tele2

Hier kun je ook exact de route plannen van punt A naar punt. De toeslag voor het gebruik van de énpersoonskamer is in elk hotel 15 per nacht, mits anders vermeld. Er zijn ook hotels die een aantal énpersoonskamers hebben zonder toeslag. Met én ticket kun je onbeperkt gebruik maken van alle openbaar vervoersmiddelen (U-Bahn, S-Bahn, tram, bus, etc.) binnen de zone. De kortingskaartjes mag je gebruiken voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar en zijn voor bijna ieder type vervoersbewijs beschikbaar. Echt de moeite van het boeken waard. Ook zal het niet ongewoon zijn wanneer een zwerver je een straatkrant probeert aan te smeren. Ik plan er niet alleen mijn route van A naar B mee, ik raadpleeg ook regelmatig de kaarten en koop er mijn vervoersbewijzen. De binnenste cirkel is zone A, de middelste zone B, de buitenste zone.


Sitemap