Last news

Het personeel van het Italiaanse restaurant laat weten dat er wel vaker discrete kortingen worden gegeven aan onder andere kinderen die zich voorbeeldig gedragen. Wie de Privilege Pas van leert kennen, ontdekt..
Read more
Go to a person's profile, embed this Video, add this video to your website by copying the code below. Please notify. We threw away our old menu, and started from scratch to create..
Read more
Voor Bellewaerde: geldig heel het seizoen 2018, behalve op 1/04, 2/04, 1/05, 10/05, 26/10, 31/10, 1/11 en dagen waarop het park volledig is afgehuurd. Hij/zij krijgt toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. Je nieuwe ..
Read more

Kortingscode rieker nl


kortingscode rieker nl

te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Rieker bewijst het tegendeel met een uitgebreide schoenencollectie die de twee moeiteloos verenigt. Het merk weet de perfecte balans te vinden tussen draagcomfort en modieuze ontwerpen. Dit modemerk maakt al tientallen jaren schoenen en is daarom helemaal gespecialiseerd in het ontwerpen van kwaliteit. Rieker is er voor alle voeten. Ga voor een nette veterschoen met daarboven een pantalon en een overhemd perfect voor een formele werkdag. Voor de zomerse maanden zijn er (outdoor)sandalen of comfy instappers. Dat zie je terug in de modieuze designs! Het aanbod is enorm!

Dacht je dat draagcomfort en stijl niet samen gaan wanneer het op schoenen aankomt?
Rieker bewijst het tegendeel met een uitgebreide schoenencollectie die de twee moeiteloos verenigt.
In 1874 werd middenin het Zwarte Woud, Duitsland, het merk.
Rieker opgericht door de familie, rieker.

kortingscode rieker nl

Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Of kies voor een casual look met stevige slippers, katoenen shorts en een basic T-shirt. Rieker staat wereldwijd bekend als hét anti-stress schoenenmerk en die reputatie maakt het merk meer dan waar bij elke schoen die het ontwerpt. Met een paar Rieker-schoenen aan je voeten ga je fashionable op pad en kom je de dag door zonder pijnlijke voeten! Welke stoute schoen trek jij aan? Rieker, kies voor comfort en stijl met. Ideaal voor alle soorten voeten, dus!

Hoe krijgt Rieker dat voor mekaar? Data'Navigation' van lopen met lopen met). Sinds 1874 ontwerpt het Zwitserse merk kwalitatieve schoenen voor dames en heren, van sportief tot elegant en van casual tot chic.


Sitemap