Last news

Download dan nu de app en geniet waar je ook bent van de scherpste deals en beste promotiecodes! Wil je nooit een veiling mislopen en altijd meedoen voor de beste vakantieveilingen kortingen en..
Read more
Passie voor retro fietskleding, wieleroutfits heeft een passie voor de wielersport en daarom een passie voor retro wielerkleding. 69,95, wielersetsNL PRO All Black bibshort bekijken 39,95, wielersetsNL PRO Windstopper bekijken 89,95, wielersetsNL PRO..
Read more
Wellnessboot Mill is een 40 meter langer boot die vier verdiepingen aan saunas en andere wellness activiteiten te bieden heeft. Grootste sauna en wellness boekingssite met een ruim aanbod. Het kan 1x per..
Read more

Kortingscode claesens


kortingscode claesens

raden wij u aan om alles zorgvuldig te bekijken. Het ruiladres voor Nederland is: Hummbee, Erichemseweg 84, 4117GL Erichem (NL). In geval er ergens een probleem is (schade of een verkeerd artikel) neem dan gelijk contact op zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Belangrijk is dat de kaartjes er nog aan zitten!

Kortingscode claesens
kortingscode claesenskortingscode claesens

Wij willen u vriendelijk vragen onze procedures nauwkeurig op te volgen voor een vlotte afhandeling.
Ten Kate Motoren, Nieuwleusen, Netherlands.
Houd dan dit overzicht.

Vergeet niet uw naam en factuurnummer in het ruilpakket bij te sluiten. De bestelling blijft dan bij ons op "wachtende" staan zodat wij hem later kunnen verwerken. Schade kan alleen via de mail worden gemeld. De zakjes moeten intact zijn. De labels met de genummerde stickers die zich op de verpakking bevinden moeten aanwezig en intact zijn. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 7-14 dagen teruggestort. Gelieve het artikel binnen de 14 dagen naar ons retour te sturen. Grotere enveloppen doen er soms toch 2 of 3 dagen over. Uitsluitend netjes opgevouwen kledij, ongedragen en ieder in hun eigen genummerde zakje worden geaccepteerd. In geval van abnormale retouren of misbruik behouden we ons het recht voor om een volgende bestelling te weigeren. Deze kunt u dan apart via de bank overschrijven onder vermelding van het factuurnummer. Het retouradres voor Belgi is: Hummbee, Paradijs 16 te 2360 Oud-Turnhout (BE).

Ruilprocedure: Artikelen die voor de volle prijs worden gekocht kunt u ruilen voor een andere maat. (Bijvoorbeeld een kortingscode die alleen geldig is boven een bepaald aankoopbedrag).


Sitemap