Last news

Er zijn veel doorkijkjes en paadjes naar weer een ander prachtig gedeelte van de tuin. Naast planten als passiebloemen en aristolochia zijn er tropische en subtropische planten te zien en heeft de, passiflorahoeve..
Read more
Uw aankoop wordt snel en gratis bij u thuisbezorgd. Hebt u eenmaal een juist en passend product gevonden waar u een goed gevoel bij hebt twijfel dan niet te lang. Verzenden naar PL..
Read more
Gratis t-shirt bij je aankoop vanaf. Korting op sportkleding van Subsidesports, sale Altijd geldig, subsidesports biedt nu standaard een grote selectie van verschillende artikelen met korting aan. Laten we vervolgens overgaan naar tussentijdse..
Read more

Rotterdampas korting ret


rotterdampas korting ret

Reel-Cees. Op een grootse manier werd ook hier de opening van Rotterdam Centraal in miniatuur gevierd. Van der Horst, een droomreis in miniatuur, de Reiskrant, het is hier buiten verwachting groot en heel goed toegankelijk in de rolstoel. Klik hier of op de afbeelding hiernaast om het artikel in PDF-formaat te lezen. Gemiddeld 2 mensen per dag bouwden 7 weken lang aan het stadion. En uiteraard is er ook een miniatuur Vriendenwinkel aanwezig. Het is een bouwwerk van maar liefst 3 x 2,4 meter groot geworden. In onze maquette van Ahoy hebben we de Zomerfair nagebouwd en het ziet er fantastisch uit. Hierboven een impressie van het ontwerp van de Diergaarde in Miniatuur bij Miniworld Rotterdam.rotterdampas korting ret

Bij Lasergame Rotterdam wordt je onder vuur genomen in een waanzinnige, mysterieuze omgeving. Restaurant Tram (de Enige echte 1e van Rotterdam) Geniet van een culinaire tramrit door prachtig Rotterdam. Rotterdampas, houders hebben we dit kwartaal een leuke korting van 25, er zijn beperkt plaatsen vrij elke dag dat we rondrijden. Nog meer nieuws vind je in onze periodieke nieuwsbrief, die we maximaal eens per maand versturen.

Combinaties Acties Miniworld Rotterdam Dagje Dineren in een tram? Zo zag u Rotterdam nooit! Nieuws Miniworld Rotterdam Volg Laatste Nooz optics korting Centralpoint kortingscodes

Hobbii kortingscode
U ov altijd korting
Playstation 4 store kortingscode

Wij kunnen ons indenken hoe vreselijk het is als jouw maquettes en diorama door derden beschadigd worden, waaraan je jarenlang met veel toewijding en passie hebt gebouwd. Om ze te laten zien wat er allemaal te doen is, kregen zij een speurtocht mee en zat ook een rondleiding achter de schermen in de planning. Spoorbeheerder ProRail en Miniworld Rotterdam openden samen met ruim honderd kinderen uit de Hanzelijn-steden Lelystad, Dronten, Kampen en Zwolle de miniatuurspoorlijn van tachtig meter. De Rotterdamse Mobiliteit Centrale verzorgde het vervoer voor alle deelnemers en sponsorde de dag. Patricia - Mijn dochter vond het geweldig. Zij waren allen vol lof over de prestaties van de attractie van de afgelopen jaren. Als je voor altijd in onze attractie wilt blijven, kun je ook Inwoner van Miniworld Rotterdam worden.

rotterdampas korting ret

60 procent korting ns
Albert heijn korting weekendje weg
Intertoys korting spellen
Na je studie met korting reizen


Sitemap