Last news

Amsterdam (0 beoordelingen) Dit is het verhaal van mensen in oorlogstijd, in hun bestaan van verzet tegen de overheerser, over hun houding, hun beleving. Baarn (0 beoordelingen) De thema's in het Scouting Nederland..
Read more
Wil je een partytent kopen? Bekijk de kortingscode, cE97AGD. Kijk dan eens bij onze goedkope feesttenten. Actuele kortingscode Koop een partytent Februari regelmatig, Gebruik een Koop een partytent promotiecode 2019 voor meer voordeel..
Read more
Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan...
Read more

Cnv korting op verzekeringen


cnv korting op verzekeringen

af te sluiten bij Menzis? Kies hier welke collectieve verzekering het beste bij uw situatie past. Diensten, wist jij dat je met een lidmaatschap ook van verschillende kortingen gebruik kunt maken? Ook als u een laag inkomen heeft of een uitkering krijgt. Collectief verzekeren, je kunt er ook voor kiezen om je collectief te verzekeren. Op de website van gezondverzekerd vindt u welke verzekeraar met uw gemeente samenwerkt. Zoek dan de juiste collectiviteit op (met de naam van uw werkgever of de collectiviteit) en een bij u passend pakket. Niet leuk, maar als je dit vrijwillig verhoogt, krijg je wel premiekorting!

Kortingen, cNV, vakmensen, korting op benzine Korting basisverzekering - Bespaar op de ohra Zorgverzekering

Dan kunt u, binnen een maand van het wisselen van werkgever, tussentijds overstappen van zorgverzekering en collectiviteit. Als je onze videos wilt bekijken, hebben we je toestemming nodig voor het plaatsen van cookies voor de onderdelen: Delen en bekijken. U zoyou kortingscode 2019 krijgt ook korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Denk bijvoorbeeld aan het Leefkracht collectief van Menzis. Vanaf de 1e van de volgende maand bent u dan via uw werkgever, bij Menzis, verzekerd. En veel kortingen gelden ook nog eens bovenop elkaar. Kies je voor onze, online Gemak zorgverzekering? Ontdek het Leefkracht collectief. U kunt collectief verzekerd worden via uw werkgever, ledenvereniging of via uw gemeente. En je krijgt nog korting ook. Dan regel je zaken rondom je verzekering lekker snel online.

Euromast kaartjes met korting, 40 korting meereizen met student, Dell kortingsbon,


Sitemap