Last news

Op deze manier verzekerd u zichzelf van een geweldige dag in Madurodam en hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen- en terugreis. Voor slechts 15,- kunt u het rijksmuseum bezoeken..
Read more
Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen blz, misschien zijn er een aantal blz coupons die niet geldig zijn. Hele gezin bij het plannen betrekken. Om het winkelen via blz. Gebruik..
Read more
Percentage berekenen, hoeveel is van? Klik op de " A2 " cel, en typ in de oorspronkelijke prijs van uw object - de prijs van het artikel verkoopt voor vr belastingen. U ziet..
Read more

Openluchtmuseum arnhem openingstijden kerst


openluchtmuseum arnhem openingstijden kerst

museum met evenementen, activiteiten en info over vakantieperiodes. Bestel tickets, t/m 20 jan. .openluchtmuseum arnhem openingstijden kerst

Van 16 februari tot en met. Gedurende het jaar wordt een wisselende programmering aangeboden aan onze bezoekers. In de winterperiode is het museum geopend van 8 december. Doordeweeks geopend 10 - 17u.

IJsbaan Canon Café tot 18u. Het museum is van 21 januari t/m 15 februari geheel gesloten (!). Prijzen en tickets Openingstijden en agenda Contact en route Activiteitenoverzicht Veelgestelde vragen Groepsarrangementen Word vriend Nieuws. In het, openluchtmuseum komt het verleden tot leven. Het Nederlands, openluchtmuseum is vanaf 21 januari t/m 15 februari.

In weekenden en vakanties museum open van 10u tot 18u, ijsbaan en entree tot 19u. Op kerstavond (24-12) en oudjaarsdag sluit het museum.00 uur. Of glij samen van de spectaculaire sleebaan. Meer informatie over cookies op vind je in ons uitgebreide cookie-statement. Tickets, ontdek het museum, bezoek met groep, over ons.


Sitemap