Last news

Rosa Faia en Anita badpakken en bikini's sale tot 50 korting! Prachtige nachthemdjes van het Nederlandse Cyell nachtmode voorjaar zomer 2016 sale kopen nu met 50 korting, sale. Houd in de gaten..
Read more
Inhoud van het installatiepakket, sD TV - scart, digital left right. Is dit niet het geval, neem dan contact op met UPC via ( 0,10 per minuut). Z et de tv en de..
Read more
Albelli promo Jetair / Tui, dé fotoproducten, fotoboeken. Hiervoor hoef je je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief. Jammer genoeg kan je bij Albelli niet profiteren van gratis verzending. Is je..
Read more

Kortingskaartjes toverland sevenum


kortingskaartjes toverland sevenum

een magistraal dagje uit beleefd voor een schappelijke aanbieding. Je sluit de dag af met een hapje in kortingskaarten wildlands emmen een van de sfeervolle restaurants in het park. Je wordt eerst langzaam omhoog getakeld, en vliegt daarna in een schuine bocht razendsnel naar beneden. Toverland is een deels overdekt attractiepark in het Limburgse Sevenum.

Dwervelwind staat in de Magische Vallei, het sprookjesachtige buitengedeelte van het park, vol verrassingen. Geldig t/m juli 2019, bespaar nu 3,50 op je Winter Ticket.

Dit gedeelte van het park is het hele jaar door geopend. Zij vonden Troy niet alleen de grootste, maar ook een van de beste houten achtbanen van Europa. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Toverland kortingscodes en acties Helaas.

Je kan een een topsnelheid van 45 kilometer per uur bereiken. Dan is de Woudracer wel wat voor jou! Geldig t/m april 2017, ontvang 12 korting op een hotelkamer met de Expedia kortingscode. In de hal daarnaast vind je de Magic Forest. Laat het avontuur maar beginnen! Toverland prijzen De prijzen van entreetickets voor Toverland zijn voor volwassenen 27 euro en voor kinderen ( 120cm) 17 euro.


Sitemap