Last news

Ik ben zeer tevreden. Foto: Service: Kees Claro woensdag Wilde voor opa een fotoalbum maken met daarin foto's van een vakantie met de kinderen. Helaas ontdekte ik een scheurtje in de kaft..
Read more
Enkele hotels zijn uitgesloten van de kortingscode. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, pak 50 korting op pakketreizen via Expedia met deze kortingscode. Geldig t/m mei 2019 10 korting op stoelopties..
Read more
#supsystic-table-1 tbody font-size: 90; font-style: oblique; font-weight: 100!important; #supsystic-table-1 tbody.mboxv awidth:100!important; #supsystic-table-1 thead th font-size: 90; font-style: oblique; font-weight: 100!important;. Er zijn ook twijfels, is het in verhouding erg duur? Maaltijdboxen in alle..
Read more

Nemo korting stadspas


nemo korting stadspas

dag in neno Amsterdam. Bepaalde groepen krijgen korting bij nemo. Koop tickets online, vermijd de rij en bestel nu alvast je tickets online. Hoe krijg je als tiener namelijk grip op je hormonenstorm? Voor tieners zijn de Teen Facts heel leuk, maar ook voor ouders is dit erg interessant. Ook is er op de tweede verdieping van het gebouw een cafe om even uit te rusten.

Nemo korting stadspas
nemo korting stadspas

Voor de kinderen is er nog meer vermaak met de interactieve waterloop, deze gaat stromen wanneer de zon schijnt. Bij binnenkomst sta je in de indrukwekkende hal van waaruit jij direct je weg kunt vinden. Jij gaat echt met nieuwe ogen naar de wereld kijken, zoveel opties zijn er te ontdekken bij bijvoorbeeld de werking van een brug. Voer leuke proefjes uit, of laat de professionals je een demonstratie geven en kijk je ogen uit. Maar ook niet ieder mens is gelijk, onze koolstof-, waterstof-, stikstof-, zuurstof-, fosfor- en zwavelatomen wijken per persoon van elkaar. Kinderen onder 12 jaar hebben alleen toegang met een begeleider vanaf 16 jaar (School)groepen hebben eigen huisregels, deze worden verstrekt bij de boeking. Het gas licht hierdoor op, wanneer je de bol aanraakt ontstaan er prachtige bliksemschichten. Bliksem in de Teslabol, elektriciteit kan heel gevaarlijk zijn, maar ook kan deze geladen stof door je lichaam gaan zonder dat je er iets van voelt.

Mis geen Nemo Amsterdam aanbieding! Of hoe bliksem ontstaat, dit wordt allemaal gedemonstreerd en uitgelegd. Op 22 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over de historische binnenstad. Tel je moleculen, bij Tel je moleculen ontdek je aan de hand van je persoonlijke moleculenmix wat er zich allemaal in jouw lichaam bevindt. You are the music, de muziekkeuze van een mens zegt iets over jou als persoon. In het laboratorium ga je aan de slag met allerlei proefjes, ingedeeld op leeftijd en met of zonder begeleiding. Museumkaart: gratis, i Amsterdam City Card: gratis, bankGiro Loterij VIP-kaart: gratis. Plan je bezoek, entreeprijzen 2019, toegangsprijs vanaf 4 jaar: 17,50 t/m 3 jaar: gratis, cJP pas, Collegekaart 8,75. Ga voor meer informatie en reserveringen naar de pagina primair teufel kortingscode onderwijs.


Sitemap