Last news

Heb jij al eens eerder geshopt bij Heine? Nu alleen nog even wachten op de bezorger! Wij doneren aan goede doelen. Daarnaast vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen in de..
Read more
It is possible to send the goals scored on the demo to EA Sports Football Club. A scaled-down edition of the game, the demo tees up the new release by giving a taste..
Read more
Dan bent u bij sauna- en wellnessresort de Zwaluwhoeve aan het juiste adres! De hygine) /p Locatie, vakantieveilingen is: Al meer dan 3 miljoen winnaars. Aanbieder, extra verplichte kosten 5,- administratiekosten VakantieVeilingen, eventuele..
Read more

Iens 20 korting


iens 20 korting

de klanten van iens. Een nieuwe functionaliteit die we onlangs hebben gelanceerd op onze website. Op 2 oktober reservering gemaakt bij restaurant de molencate in hattem. Gasten ontvangen Yums voor elke reservering via iens: 150 Yums voor elke reservering in de app. Filter op Speciale Aanbiedingen (Promoties pak die korting, zie jij zon vette korting wel zitten? Zo kunnen restaurateurs zelf de beschikbaarheid voor kortingsdeals per dag bepalen en reserveren gasten direct bij het restaurant. Door dit soort stomme acties willen de gasten echt niet meer een normale prijs betalen voor een avondje eten, zo luidt een andere reactie. Rollen jouw ogen bijna uit hun kassen bij het zien van een mooie deal? Eindhoven, groningen, let op: de Speciale Aanbiedingen zijn pas nét live, het kan dus voorkomen dat er in de door jou gekozen stad nog geen kortingen aangeboden worden, je kunt dan niet filteren op Promoties).

Hier is een selectie van restaurant met kortingen in om tips uit Amsterdam. Reserveer met korting bij een restaurant in Amsterdam. Hier is een selectie van restaurant met kortingen in om tips uit Haarlem. Reserveer met korting bij een restaurant in Haarlem.

Lees hier alles over Iens. Speciale Aanbiedingen korting dell xps 15 review live in de online agenda van het restaurant. Een aantrekkelijke en eenvoudige manier om gasten aan te trekken aangezien je jouw restaurant alleen maar hoeft aan te melden voor het programma en daarna alleen maar hoeft te wachten op de eerste reserveringen die gemaakt zullen worden met gespaarde Yums. We zijn ons als Iens aan het ontwikkelen, maar zijn ook in gesprek met Albert Heijn. Een deal die ook loopt via Groupon en DiningCity. Zou toch mooi zijn als de horeca hier eensgezind nee op zou zeggen, reageert een ondernemer. Alle restaurants die online reserveerbaar zijn op, hebben de mogelijkheid om Speciale Aanbiedingen in te stellen. Of de AH Restaurantactie daarmee ten einde loopt, kan Teune nog niet zeggen.

Volg dan onderstaande stappen: Alleen klanten kunnen meedoen aan het loyaliteitsprogramma, aangezien gasten online moeten kunnen reserveren. Bij iens hebben we een loyaliteitsprogramma voor gasten om restaurateurs te helpen zich te onderscheiden van de concurrentie en hun tafels te vullen. Het Iens Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via Iens een tafel boeken.


Sitemap