Last news

Waar je ook verblijft, overal zie je groen en ervaar je de fijne, serene sfeer die dat met zich meebrengt. Vergaderfaciliteiten, wasserette, sport, fietsverhuur, tennisbaan buiten, zwemmen. Ga genieten in een van de..
Read more
Woensdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Dit is meestal vanaf 1 augustus op het mbo en vanaf 1 september voor hbo en universiteit. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost..
Read more
Om het geheel af te maken, vindt u in onze webshop portemonnees welke matchen bij uw nieuwe tas. Een peeptoe, ronde neus of puntneus. Bekijk op uw gemak het uitgebreide aanbod tassen in..
Read more

Bites we love korting


bites we love korting

het is erg leuk om zo'n doosje iedere week op je deurmat te vinden. Wat we handig vinden aan de bites is dat je zelf niet hoeft na te denken wat je nu weer eens door je yoghurt/havermout of als tussendoortje gaat nemen. In een handig doosje dat door de brievenbus past ontvang je vier zakjes met je favoriete bites. Je kunt in je persoonlijke profiel aangeven wat je wel of niet lekker vindt. Zelf een abonnement op Bites We Love? Eerlijk is eerlijk, wij waren ook wel gelijk verliefd op de verpakking; het ziet er leuk uit en is ook nog eens recyclebaar. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de bites. #48 (sour cream nutcase) even te roosteren en toe te voegen aan ons vegetarische pastagerecht.

De box 2-wekelijks laten bezorgen kan ook. Meer danĀ 60 soorten! Verrassend lekker en ook zeker voor herhaling vatbaar. Wat je hiervoor moet doen? Vooral de nootjes in combinatie met chocoladedruppels en kokos vielen hier in de smaak.

bites we love korting

Met de Bites We Love box zorg je er voor dat je altijd een gezond tussendoortje in huis hebt voor 4,95 euro per week. Handig als tussendoortje onderweg naar kantoor en heerlijk tijdens een avondje borrelen. Ga naar Bites We Love, bites We Love cadeau geven, verras iemand anders met de box van Bites We Love! Onze ervaring met Bites We Love. De smaak was verrassend goed! Maar veel bites lijken ons bijvoorbeeld ook heerlijk om een cake of gebakje mee te decoreren. We hebben de 3 doosjes opgespaard en daarna zijn we gaan testen. We hebben de bites op verschillende manieren gegeten. Ga naar Bites We Love, de Bites We Love box kost 4,95 euro per week, inclusief verzendkosten. Voor deze test hebben we drie weken lang Bites We Love ontvangen. Voorkeuren aangeven, kiezen hoe vaak je de bites wenst te ontvangen en ook het stopzetten of pauzeren van je abonnement regel je hier.

Bites we love korting
bites we love korting


Sitemap