Last news

De kettingreactie was erg leuk om te zien en echt een meerwaarde MissMarie, 15 augustus 2017 Stel Leuk maar druk Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Samen met mijn partner..
Read more
Arrangementen Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Efteling. Het Land van anwb. Waar: AirMiles #9 Klantendagen Wanneer: er zijn diverse dagen in het jaar aangewezen als "klantendag" Efteling geeft nooit zelf aan welke..
Read more
Te bestellen van zondag tot en met donderdag de gehele avond, niet.c.m overige aanbiedingen. Alle afspraken die we met u maken, bevestigen we schriftelijk. In onze restaurants hebben wij gezellige tafels voor uw..
Read more

Ns aanbieding abonnementhouders


ns aanbieding abonnementhouders

Vrij. Vorige maand nog kwam er bij een voorbeeld binnen van iemand die deze dagkaart had ingekocht, om vervolgens duurder door te verkopen. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Kies 'Tonen alle producten op kaart'.

Ns kortingscode: -40 korting - Spydeals
Alle Trein Kortingsacties in Januari 2019
Goedkope treinkaartjes en, nS aanbiedingen
Actie voor abonnementhouders, nS, communityns aanbieding abonnementhouders

NS, dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij.
Daarbij is het weer mogelijk om voor 19,50 een.
Reizen met goedkope treinkaartjes?
Zo hebben we treinkaartjes aanbiedingen, NS acties en, nS dagkaart acties.
Alles voor een goedkoop treinkaartje.

Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Ook nu zijn er weer goedkope treinkaartjes met korting, aantrekkeljke dagkaarten en leuke uitjes te vinden. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Direct naar: Spoordeelwinkel, nS Favourites, samen goedkoop op pad 16 t/m 24 februari in RAI Amsterdam. Daardoor is misbruik maken niet meer mogelijk. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Boek eens een hotel in eigen land. Heeft u geen iDeal? . Dan kunt u Samenreistickets kopen. In het verleden kon iedereen de actie kopen. Checkt u in de spits in en in de daluren uit?

Icon, beste antwoord door Thomas NS, 13:25, hallo verkeersleider en welkom op het NS Serviceforum. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.


Sitemap