Last news

Naast duidelijke overzichten van de nieuwste kortingscodes kan je ook profiteren van nog meer voordeel. Door een kortingscode te zoeken, kopiren en te plakken bespaar je direct in de winkelwagen van je favoriete..
Read more
Hoeveel belminuten heb je nodig? Hou de eerste maanden goed in de gaten zodat je alsnog kunt verhogen. Een maandelijks abonnement is een uitstekend alternatief als je niet precies weet wat jouw verbruik...
Read more
5, beschikbare Deals, bekijk alle codes, ontvang 10 Korting en Gratis Verzending na inschrijving voor de nieuwsbrief. Aanbiedingen die je misschien leuk vindt. Online, eindigt op 31-12-19, bekijk voorwaarden, laat deal zien. Bespaar..
Read more

Ns aanbieding abonnementhouders


ns aanbieding abonnementhouders

Vrij. Vorige maand nog kwam er bij een voorbeeld binnen van iemand die deze dagkaart had ingekocht, om vervolgens duurder door te verkopen. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Kies 'Tonen alle producten op kaart'.

Ns kortingscode: -40 korting - Spydeals
Alle Trein Kortingsacties in Januari 2019
Goedkope treinkaartjes en, nS aanbiedingen
Actie voor abonnementhouders, nS, communityns aanbieding abonnementhouders

NS, dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij.
Daarbij is het weer mogelijk om voor 19,50 een.
Reizen met goedkope treinkaartjes?
Zo hebben we treinkaartjes aanbiedingen, NS acties en, nS dagkaart acties.
Alles voor een goedkoop treinkaartje.

Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Ook nu zijn er weer goedkope treinkaartjes met korting, aantrekkeljke dagkaarten en leuke uitjes te vinden. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Direct naar: Spoordeelwinkel, nS Favourites, samen goedkoop op pad 16 t/m 24 februari in RAI Amsterdam. Daardoor is misbruik maken niet meer mogelijk. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Boek eens een hotel in eigen land. Heeft u geen iDeal? . Dan kunt u Samenreistickets kopen. In het verleden kon iedereen de actie kopen. Checkt u in de spits in en in de daluren uit?

Icon, beste antwoord door Thomas NS, 13:25, hallo verkeersleider en welkom op het NS Serviceforum. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.


Sitemap