Last news

Ze hadden namelijk het verkeerde glaasje gestuurd, dus zodra ik het op mijn toestel wilde plakken lukte het niet. Ik gaan hier nog vaak mijn klevers kopen. Kan ik mijn bestelling afhalen? Erg..
Read more
Morgen in huis (spoed). Of je nu gaat voor een ontspanningsmassage, een bindweefselmassage of een hot stone massage: hij wordt altijd uitgevoerd door een professionele masseur. Baden en andere faciliteiten, een belangrijk deel..
Read more
Kiest u daarbij een mooi colbert, een comfortabele trui, een jeans of een nette herenbroek, en u heeft al snel een leuke outfit bij elkaar geshopt. Een goede garderobe is ook voor de..
Read more

Voorwaarden kortingsbon karwei


voorwaarden kortingsbon karwei

of diefstal, dan wel beschadiging van de karwei kaart geen aanspraak maken op het eventuele spaartegoed van deze karwei kaart. Versie Alle rechten voorbehouden karwei. In de prijzen zijn eventueel vermelde kortingspercentages reeds verwerkt. Er verschijnt een invulvlak. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Je korting wordt direct verrekend met het aankoopbedrag. Indien enige bepaling uit deze algemene voorwaarden nietig, ongeldig, niet afdwingbaar of onwettig wordt bevonden, blijven de overige bepalingen van de algemene voorwaarden onverminderd van kracht. De aangeboden voordelen zijn voor de kaarthouder geheel vrijblijvend.

Mcflurry kortingsbon, Zalando kortingsbon januari 2019, Sport44 kortingsbon, Hoe kortingsbon krijgen bij ardoer verblijf,

Karwei kaart aanvragen, iedere persoon boven de 18 jaar kan een karwei kaart aanvragen bij de servicebalie in de bouwmarkt. Mits je karwei kaart gekoppeld is aan je online account en je ingelogd bent als je een aankoop doet. Jouw korting is gekoppeld aan de karwei kaart en daarmee niet overdraagbaar aan andere personen. Behoudens gevallen van opzet of grove schuld zijn karwei en de bouwmarkten niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van of verband houdende met het niet, niet-tijdig en/of onvolledig of onder voorwaarden gebruik kunnen maken, om welke reden dan ook, van de karwei kaart. Slotbepalingen, karwei behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Vast Verlaagd-artikelen, artikelen met het OK-label, Best Budget Buy artikelen en levend goed zijn uitgesloten van elke vorm van korting. Ook kan het zijn dat er voorwaarden bij het betreffende artikel op de site vermeld staan. In de karwei-folders staan alle actuele acties en aanbiedingen vermeld. De geldende algemene voorwaarden zijn in de bouwmarkten beschikbaar en staan op de karwei-internetsite vermeld.


Sitemap