Last news

Alecto (8.432 Schaf met korting de babyfoon met grootste camera aan. Tip 5: Gratis wifi, er zijn verschillende cateringpunten te vinden op de beurs, hier is gratis wifi beschikbaar. De Negenmaandenbeurs wordt gehouden..
Read more
Lees onze volledige disclaimer. Normaal eten we hier heerlijk maar vandaag was het wat minder heel jammer. Vismarkt 50 9711 KV Groningen Nederland. From the best breed of beef in Argentina..
Read more
Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje Wenen voor 86?Voor leef nl korting een vliegreis naar Barcelona met alles op en aan hoef je dus echt niet verder te zoeken! Velden on Twitter..
Read more

Korting ov studentenkaart


korting ov studentenkaart

je betalen voor het. Dit geldt dus alleen in de weekenden.

Plopsa korting zoo, Vodafone abonnement 50 korting 2 jaar,

Met de Ov studentenkaart reis je afhankelijk van het gekozen abonnement doordeweeks of in het weekend gratis met het openbaar vervoer. Ook U-OV heeft een aanbod voor ex studenten. Doordeweeks reis je met korting met een weekend OV studentenkaart. Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen. Daarbuiten betaal je voltarief. Heb je echter gekozen voor een weekabonnement, dan zal je slechts met korting kunnen reizen in de vakantie. Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat outdoor exclusive kortingscode bij u in de buurt te vinden. Ook bij de NS moet sinds januari 2012 altijd worden ingecheckt met de studenten OV-chipkaart. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te halen. U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen.


Sitemap