Last news

Uiteraard krijg je van ons een gordel en helm. Op de twee makkelijkste banen van het klimbos mogen uitsluitend kinderen vanaf 7 jaar, je mag als volwassene niet mee. Klim erin en probeer..
Read more
Onze dagelijkse taak is het afspeuren van het internet en de acties, aanbiedingen en kortingscode die wij dan spotten worden direct op onze website gepubliceerd. Op dit moment wordt onze website een belangrijk..
Read more
Proef eens een Bossche Bol op én van de vele terrasjes in de binnenstad. Prijzen Deze prijs geldt voor een 6-persoons bungalow 6B2, met als eerste aankomstmogelijkheid 11 februari 2019, 4 nachten...
Read more

Korting ov studentenkaart


korting ov studentenkaart

je betalen voor het. Dit geldt dus alleen in de weekenden.

Plopsa korting zoo, Vodafone abonnement 50 korting 2 jaar,

Met de Ov studentenkaart reis je afhankelijk van het gekozen abonnement doordeweeks of in het weekend gratis met het openbaar vervoer. Ook U-OV heeft een aanbod voor ex studenten. Doordeweeks reis je met korting met een weekend OV studentenkaart. Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen. Daarbuiten betaal je voltarief. Heb je echter gekozen voor een weekabonnement, dan zal je slechts met korting kunnen reizen in de vakantie. Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat outdoor exclusive kortingscode bij u in de buurt te vinden. Ook bij de NS moet sinds januari 2012 altijd worden ingecheckt met de studenten OV-chipkaart. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te halen. U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen.


Sitemap