Last news

Kerst met hema, nu de dagen weer korter worden en de temperatuur omlaag gaat, beginnen de kriebels voor Kerst alweer te komen. Super handig voor alle momenten een persoonlijke kaart. Hema maakt gebruik..
Read more
Verlopen, treinkaartjes 2 x enkele reis voor. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels. Lastminute kerstdeals..
Read more
Onze bedrijfsnaam is natuurlijk niet uit te lucht gevallen. Ook hiervoor geldt dat jij de website goed in de gaten moet houden want een korting missen zou jammer zijn. Elke dag nieuwe acties..
Read more

Huishoudbeurs treinkaartje korting


huishoudbeurs treinkaartje korting

I. Iedereen kan dan via Twitter-account @9292 alle vragen stellen en Stefan Hulman zal deze dan persoonlijk beantwoorden. Dit terwijl onafhankelijke deskundigen bevestigen dat de voorgestelde oplossing goed uitvoerbaar is en op korte termijn kan worden ingevoerd. Daar houdt onze voorzitter van. Amsterdam en wijde omstreken waren gisteren door een computerstoring bij ProRail sinds het einde van de middagspits de hele avond onbereikbaar per korting deals groningen trein, en ook mensen in Amsterdam konden niet of nauwelijks naar huis. Met die actie wordt aandacht gevraagd voor de gewelddadigheden waarmee met name conducteurs veel te vaak worden geconfronteerd. NEE hoor, DIT zijn groene bankjes. Maar het is niet voor niets dat Voor Beter OV de nieuwe infrastuctuur in Delft van een naam heeft voorzien: De Fyratunnel. Thans functioneert Amsterdam Centraal redelijk goed.

Task force over problemen prorail rond schiphol Het wederom falen van ProRail met betrekking tot de van het spoor rond Schiphol en wijde omstreken ligt Voor Beter OV zwaar op de maag. Voor Beter OV begrijpt da er af en toe iets kapot kan gaan. Raad VAN commissarissen NS IS AAN ZET Nadat Voor Beter OV vanmorgen nog het vertrouwen in NS-topman Timo Huges uitsprak, is nieuwe informatie naar boven gekomen. Wat vinden partijen van persoonlijke vrijheid? Column Rikus Spithorst lijngebonden IS beter De chaos die keer op keer op het Nederlandse spoor ontstaat, wordt veroorzaakt door de veel te ingewikkelde personeelsdiensten. Dit gebeurt nu al voor nachtnettreinen en op risicotrajecten. Daarnaast wordt het oude recht op teruggave nu gereduceerd tot een gunst: een ernstige achteruitgang voor de reiziger.

Komende maanden een enkele reis treinkaartje nodig? Tijdelijk bestelt u bij ActieVanDeDag een treinkaartje (enkele reis) voor 12,50. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum (m.u.v. Ondanks de kou, sneeuwval en monsterfiles is het langzaam aan ook weer tijd om te gaan denken aan het voorjaar. Wanneer je denkt aan het voorjaar dan denk je ook al snel aan watersport.

Kamagra jelly shop kortingscode, Body worlds brugge korting amsterdam,

Identificatieplicht internationaal OV slaat plank MIS Voor Beter OV ziet niets in de plannen van Europese regeringen om een uitgebreide identificatieplicht op te leggen aan internationale OV-reizigers. Van en naar Tilburg rijden ook vandaag nauwelijks treinen. 13:00 uur Opnieuw ondervinden treinreizigers tussen Den Haag en Rotterdam hinder van technische problemen bij ProRail. 27 december 2014 lastige vragen BIJ diepgaand onderzoek naar mislukken wintermaatregelen NS EN prorail Voor Beter OV bepleit een diepgaand onderzoek naar het instorten van de treindienst ten zuiden van de grote rivieren. Lees hier de wekelijkse maandagochtendcolumn. Column Rikus Spithorst MET JE 175 jaar spoor Aan mijn sleutelbos droeg onze voorzitter een klein wit bouwhelmpje. De zuil was geplaatst op een perron. Voor Beter OV heeft gisteren bij de NS bezorgdheid geuit over de vraag of het vervangende busvervoer wel voldoende capaciteit heeft om grote aantallen strandgangers te kunnen vervoeren. Dat constateert onze voorzitter Rikus Spithorst. Problemen MET station EN tunnel delft Het weekend van ingebruikname van het nieuwe station van Delft is qua treinverkeer niet vlekkeloos verlopen. En hier leest u onze brief aan de schaapvaartinspectie. Het spoornet is al een tijd vol.


Sitemap