Last news

Als een gekleurde streep door de stad: licht, levendig en snel, dát zijn de kernwaarden van de Vespa Sprint, de meest dynamische small body scooter van dit moment. Een scooter lease je op..
Read more
Nieuwsbrief, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Met name voor beginnende mountainbikers is het van groot belang om te kiezen tussen de twee verschillende soorten MTBs: de full suspension mountainbikes en de hardtail..
Read more
Ook is er een autobaan op een hoogte van circa vijf meter en kunnen de kinderen griezelen in het spookhuis. Mei: dagelijks van.00 -.45 uur. Er is ook veel gelegenheid om te picnicken!..
Read more

Aviodrome korting


aviodrome korting

entreeprijs, online prijs met korting, entreeprijs kinderen onder 3 jaar. Vanaf station Lelystad en station Harderwijk heb je de mogelijkheid om Connexxion lijn 148 te nemen. In ongeveer een uur sta je vanaf Den Bosch of Groningen bij Aviodrome. Tickets uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa. Je dient hiervoor via Weesp of Zwolle te reizen.aviodrome korting

Veel vliegtuigen kun je ook van binnen bekijken. En meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen. Aviodrome IS dichterbij DAN JE denkt.

Stap in de magische tijdmachine en ga op avontuurlijke wijze terug in de tijd van de historie van de luchtvaart. Je kunt beide parken bezoeken tegen een gereduceerd tarief. Kinderen leven zich uit in een van de speelattracties en de piloten- en stewardessenopleiding. Aan de kassa (volwassene) 17,95, aan de kassa (kind 3 t/m 11 jaar) 14,95, online prijs zonder datum (volwassene) * 17,95, online prijs zonder datum (kind 3 t/m 11 jaar) * 14,95, online prijs op datum (volwassene) 15,95, online prijs op datum (kind 3 t/m. Daarnaast is er een platform met buitenterras met zicht op het vliegverkeer dat dagelijks op Lelystad Airport stijgt en landt. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden! Aviodrome is een unieke evenementenlocatie. . Raadpleeg voor de meest optimale route of kijk. Vrije toegang met je museumkaart, ontdek meer dan 100 vliegtuigen, genoeg te doen bij goed en slecht weer. Zowel binnen als buiten zijn er verschillende exposities te bezichtigen. Je kunt langs de uit 1911 eerste Fokkers Spin wandelen en neem een kijkje bij de expositie die vernieuwd is over Tweede Wereldoorlog. .

Korting schaatsen rotterdam, Kortingscode verf zeist,


Sitemap