Last news

Naar dealNaar deal 36Verlopen jan 25e 2017jan 25e 15,80 afuture Aanbiedingen Elders te koop vanaf 55,74 Gratis thuisbezorgd. Tesco direct discount voucher, whether you love a gripping thriller, a romantic read or just..
Read more
Wacht niet te lang! Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Dan kun je ook kiezen voor een NS-Business Card..
Read more
De meeste codes zitten in hoofdletters en sommige zijn hoofdlettergevoelig, dus de code werkt mogelijk niet als je deze met kleine letters invoert. Je kunt ook een algemene zoekopdracht op internet uitvoeren. Kortom..
Read more

40 procent korting ov vakantie


40 procent korting ov vakantie

je helaas. Je kunt een vraag stellen via. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart? U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Dan kunt u Samenreistickets kopen. Kopen bij het loket van je vervoerder.

Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Klik op Alle tarieven om de prijs van labelfriends korting wij uw reis te zien met 40 korting. OV in de vakantie wel geldig is, zodat studenten met een weekend. Ik ben nog niet zo bekend met de 40 korting regel. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. OV-chipkaart kalender voor een overzichtelijk overzicht. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Weekendabonnement, studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode. De enige optie om samenreiskorting (lees 40 korting) te krijgen, is als elke reiziger een eigen OV-chipkaart heeft, persoonlijk of anoniem. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist.

40 procent korting ov vakantie
40 procent korting ov vakantie


Sitemap