Last news

In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. 2 Slaapkamers 64m Wi-Fi inbegrepen Standaard Wi-Fi Ingerichte keuken met vaatwasser en een nescafÉ Dolce Gusto Tweede TV in én slaapkamer..
Read more
Als een gekleurde streep door de stad: licht, levendig en snel, dát zijn de kernwaarden van de Vespa Sprint, de meest dynamische small body scooter van dit moment. Een scooter lease je op..
Read more
Ook is er een autobaan op een hoogte van circa vijf meter en kunnen de kinderen griezelen in het spookhuis. Mei: dagelijks van.00 -.45 uur. Er is ook veel gelegenheid om te picnicken!..
Read more

40 procent korting ov vakantie


40 procent korting ov vakantie

je helaas. Je kunt een vraag stellen via. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart? U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Dan kunt u Samenreistickets kopen. Kopen bij het loket van je vervoerder.

Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Klik op Alle tarieven om de prijs van labelfriends korting wij uw reis te zien met 40 korting. OV in de vakantie wel geldig is, zodat studenten met een weekend. Ik ben nog niet zo bekend met de 40 korting regel. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. OV-chipkaart kalender voor een overzichtelijk overzicht. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Weekendabonnement, studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode. De enige optie om samenreiskorting (lees 40 korting) te krijgen, is als elke reiziger een eigen OV-chipkaart heeft, persoonlijk of anoniem. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist.

40 procent korting ov vakantie
40 procent korting ov vakantie


Sitemap