Last news

In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je op tal van verschillende manieren Suncamp via social media kan volgen. Het onderstel van de Y10 is gebaseerd op dat van de A112 en..
Read more
Kunt u gebruik maken van een studiedagactie van 10,00.p. Wegens onderhoud is de Wildwaterbaan op 11 februari.s. Kommen Sie zum Frühschwimmen für Babys. dit tarief is geldig van 11 t/m -enkel geldig..
Read more
Goedkope treinkaartjes, overzicht van treinkaart acties in Februari 2019. Niet te combineren met kortingskaartjes, een upgrade 1e klas of een andere aanbieding. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het..
Read more

Collectieve korting zorgverzekering zilveren kruis


collectieve korting zorgverzekering zilveren kruis

jou past of dat een losse zorgverzekering voordeliger voor jou. 10 korting op de basisverzekeringen, ook voor uw eventueel meeverzekerde partner. Volgens de Consumentenbond moet er flink geschrapt worden in het aanbod. Je moet dan dus verplicht voor deze verzekeraar kiezen om onderdeel te kunnen zijn van collectief. Zilveren Kruis 60,- korting op online boekhouden, moneyMonk, ontvang 3 gratis offertes voor een die past bij jouw situatie. Alleen polissen die zich daadwerkelijk inhoudelijk onderscheiden moeten overblijven en die verschillen moeten transparant zijn. De meeste gemeenten van Nederland bieden voor deze groep een speciale collectieve zorgverzekering met premievoordelen. De Consumentenbond noemt het een jungle waarin ook nog eens veel polissen inhoudelijk precies hetzelfde zijn. Zorgverzekeraars maken premies nog niet bekend. Met de Keuzehulp van Zilveren Kruis kiest u eenvoudig de zorgverzekering die bij u past.

Collectieve korting zorgverzekering zilveren kruis
collectieve korting zorgverzekering zilveren kruis

Zilveren Kruis en ABN amro ZilverSchild bieden u elk jaar een goede én uitgebreide collectieve zorgverzekering die goed past bij uw situatie en u veel voordeel biedt. 18 korting op alle aanvullende verzekeringen, ook voor uw eventueel meeverzekerde partner. Lees verder, meld u hier aan voor ZilverSchild. Total Tankstations 15 korting op een huurauto, avis Autoverhuur, tot 40 collectiviteitskorting AOV aovXL. De basiszorgverzekering vergoedt de wanneer korting apple meest gebruikelijke medische zorg, zoals de huisarts en een bezoek aan het ziekenhuis. Je profiteert dus van een collectiviteitskorting op de basisverzekering en korting op een goedkoop aanvullend pakket.

Uw Zorgverzekeraar - Consumentencollectieve korting zorgverzekering zilveren kruis


Sitemap