Last news

Veel overnachtingsmogelijkheden op Hof van Saksen dus. Edutainment noemen ze het. Voor jong en oud. Wildwaterbaan with a view De wildwaterbaan is uitermate geschikt voor kinderen Lekker naar beneden roetsjen En via de..
Read more
Februari 2019 Kortingscode Lenovo: tot 14 korting op artikelen uit de outlet Pak deze code4spf Februari 2019 Kortingscode Lenovo: tot 170 korting op een laptop Pak deze codeb4gs Geldig op geselecteerde ThinkPads en..
Read more
En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat. De volgende dagen zijn feestdagen: Nieuwjaardag, 1e paasdag, 2e paasdag, Koningsdag..
Read more

Aviodrome korting ing


aviodrome korting ing

keer echt tijd gemaakt voor de filmvertoning over "Conny en wat een leuk idee om zelf een vouwvliegtuigje te ontwerpen! Zowel binnen als buiten zijn er verschillende exposities te bezichtigen. Aviodrome profiteren van de mogelijkheid om zelf een vliegtuig te besturen, wel dien je van te voren te reserveren. Unieke collectie, de collectie van, aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis, zoals de Boeing 747, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation. Leerzaam voor jong en oud! Aviodrome is zelfs leuk als het minder goed weer.

Aviodrome korting ing
aviodrome korting ing

Impericon kortingscode
Kaartjes the bodyguard korting

Ontdek de collectiestukken van de binnenexpositie en buitenexpositie 10 euro korting conrad tijdens een rondleiding of beleef de 4D film Skymania. Natuurlijk is het ook mogelijk om, na al dat geklets over vliegtuigen, zelf een rondje te vliegen. Let op: je ticket is allén op die dag geldig. Radiokamer, nog niet zo lang geleden communiceerden de luchtverkeersleiding en de piloten via morse met j Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Het wordt dus nog beter.

Mac make up korting
Wijnvoordeel kortingsbon
Rijksmuseum korting ing 2019
Hansaplast kortingsbonnen


Sitemap