Last news

Op deze manier betaal je altijd een goede prijs voor je favoriete carnavalskleding. Daarnaast betaal je bij een bestelling vanaf.- geen verzendkosten! Voor ieder wat wils dus! Partykleding4u uw specialist voor partykleding en..
Read more
Wil je altijd profiteren van extra Schuurman Schoenen korting? Bespaar dus op je aankoop door gebruik te maken van kortingen die je worden aangeboden middels de Schuurman Schoenen nieuwsbrief. De folder zorgt..
Read more
Kies nu de manier waarop je wilt betalen. IDeal is hierbij meestal de meest populaire manier. Volg Zalando Lounge op social media Voor iedereen die actief is op social media, raden we je..
Read more

Korting elektriciteit gezinsbond


korting elektriciteit gezinsbond

of is beveiligd door de besparingsgarantie bij een driejarig elektriciteitscontract. De ambitie is groot: nummer twee worden op de Belgische markt door een zeer competitief prijsbeleid en het aanbod van nieuwe diensten en producten. Met handige diensten en boeiende activiteiten in jouw buurt. Antwerpen 0478/65.07.75, volg onze afdeling op, gezinsbond vzw, over. Van bij de start van de vrijmaking van de energiemarkt sloot de Gezinsbond een akkoord met Nuon over een ledenvoordeel voor haar leden.

Korting gezinsbond voor Eneco-klanten Gezinsbond Reninge - Goedkopere energie (eni) Intratuin kortingscode Korting voor januari

Korting elektriciteit gezinsbond
korting elektriciteit gezinsbond

Het Nederlandse Nuon werd eerst doorverkocht aan het Zweedse Vattenfall, dan werd het Belgisch gedeelte verkocht aan het Italiaanse eni, waarvan het vanaf november de naam overneemt. Er zit geen haast achter: we hebben met Nuon/ eni afgesproken dat onze leden op elk moment, zonder kosten, van product kunnen wisselen binnen Nuon/ eni, en indien een andere leverancier toch goedkoper zou zijn, onze leden zonder verbrekingsvergoeding eni mogen verlaten. De verandering biedt kansen. Kies je voor vrijbuiter korting 2019 het elektriciteitsproduct eni relax 3 jaar, en doe je die drie jaar uit, dan krijg je op het einde van de rit nog eens 60 euro extra ledenkorting. Hou bij een vergelijking rekening met de V-test van de Vreg, en met de instapdatum van je contract. Wie of wat is eni? Onze missie : jouw gezinsleven aangenamer maken. Met voordelen en kortingen. Eni is sinds 2008 actief op de Belgische markt door de overname van Distrigas. Maar een ledenvoordeel is ook reeds voor de volgende drie jaar verzekerd!


Sitemap